NikolaD 58 Napisano Avgust 11, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, moje ime je Nikola, jos malo pa legalan za A kategoriju (23 godine jos mesec dana). Zivim u predgradju Beograda, Borci. Gajim veliku strast prema motorima i nadam se da cu kroz par meseci poloziti za motor i voziti neku lepu masinu. Cekao sam trenutak kada cu moci da polazem za punu A kategoriju koji je uskoro tu i upisao sam auto skolu. Na nekoj od tema cu pisati o mom putovanju ka dobijanju dozvole, trenutno cekam teorijski ispit. Nadam se da cemo se lepo druziti a ne sumnjam da cu ovde dobiti fenomenalne savete. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 11, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2041 Napisano Avgust 11, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao NikolaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8223 Napisano Avgust 11, 2019 Drug član, 1726 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...