UrosCuoreSportivo 316 Napisano Avgust 7, 2019 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi malo neobicna pomoc. Zakacio bih bluetooth zvucnik na poklopac kasete kao na slici u prilogu. Ideja je da on moze da se skine i ponese kad idem negde(ili da ga ostavim zakljucanog u kaseti unutra). Pokusavao sam da nadjem neke gumene trake koje imaju osnovu da se srafi za "zid" kasete i onda ja obuhvatim zvucnik i on da ne mrda. Ili chichak trake u slicnoj konfiguraciji medjutim nista slicno ne mogu da nadjem u prodaji. Trazio sam na Ali-ju pod rubber straps i sl ali uglavnom izbacuje drzace sa 0.5 flasice za biciklo i slicne gluposti. Pomogao bi mi i neki tehnicki izraz tipa "obujmice", "shelne" i sl. da skratim sebi pretragu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13545 Napisano Avgust 7, 2019 Ne silazi, 7578 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Možda neka kargo mrežica? Imaš i varijante sa torbicom: https://5-star-store.com//products/classic-vespa-glove-box-storage-bag-tool-kit-black-px-gts-et-lx-etc Eventualno da fiksiraš dve trake sa double d ringom na metal i da ih svezeš. To je kao kaciga, sekund.... 2" Nylon Straps with D Rings | Nylon Double D Ring Straps WWW.STRAPWORKS.COM These 2' Double D-ring straps with 2 inch Flat Nylon polypropylene webbing are secure and great for light duty applications. Order nylon D-ring straps today! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 316 Napisano Avgust 7, 2019 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Da, razmotrio sam i to ali mi se cini da bi vise od pola zvucnika virilo i pitanje da li je rastegljiv ovaj prsten prezice za nesto vide od flasice 0,5L. Moracu svakako da premerim jos jednom.. Ovaj prsten dole je u sustini nesto sto mi treba ali bih voleo da ima neki plasticni/metalni deo kroz koji ce traka da prodje a on ce biti zasrafljen za vrata kasete. E sad, pokusavam da to nadjem u kompletu... Zvucnik je sa zvukom od 360 stepeni i valjalo bi da bude sto otkriveniji ka meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8467 Napisano Avgust 7, 2019 Solo Rider, 3224 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan https://www.aliexpress.com/item/32480664185.html 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...