supatje 103 Napisano Avgust 1, 2019 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem rukavice iz naslova. Nove, nikada nosene. Narucena pogresana velicina... - Kombinacija Cordura/Koza - Goretex membrana - Velicina 10-10.5 Cena 125e (u delti su oko 150e) i moze mala korekcija cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Avgust 2, 2019 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena uz doplatu ? dainese jos uvek neraspakovane ? AEROX UNISEX GLOVES WWW.DAINESE.COM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Avgust 2, 2019 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan U principu zamena bi i mogla za nesto sto mi realno treba. Letnje rukavice vec imam, tako da mi sada to ne radi posao. Javicu se ako nekome zatrebaju letnje, pa da napravimo rotaciju (koja velicina?). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Avgust 12, 2019 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Cena 120e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...