Markone88 4883 Napisano Jul 24, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Posto su mi jedan maznuli sa kola, a ne mogu da nadjem da kupim isti takav, odlucio sam da poklonim preostala 3 cepica. Navoj je dobar, malo bi ih valjalo ispolirati Ako nekome treba, neka pise... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jul 24, 2019 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno ih dobro podmazati pre montaze inace znaju da zapeku. Ja sam na kolima morao da secem dva ventila i stavim nove, nije bilo sanse da se odvrnu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Jul 24, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno su mi zato samo jedan i ukrali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1244 Napisano Jul 24, 2019 BJB Maxi scooter club, 1669 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Oprez sa tim stvarima pogotovo ko ima senzorske ventile. Zbog kapice moze da strada ceo ventil koji je minimum 50tak eura. Stavite klasicne plasticne kapice i ne razmisljajte.... senzor + programiranje, skupa zaje*ancija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan posto sam cuo na jos mesta da oce da zapeknu, a i ja sam ih jedva skinuo sa auta, mislim da cu da ih bacim, necu da me neko psole kune imao sam dobru nameru, ali bolje da se ne igramo sa ovim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...