Peki_92 9 Napisano Jul 23, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koja je razlika izmedju honde cbr 600 f i 600 fs? Meni je razlika samo zadnje sediste. Razbio sam fs i sad jurim delove, a ne znam da li mogu uzimati od f prednje vilice i zadnji kraj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10673 Napisano Jul 23, 2019 Hronični Motociklopata, 7400 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan VIjuska bi trebalo da je ista, to jest sve je isto sem zadnjeg kraja (sediste, far, rep plastika, nosac) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Jul 23, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Super. Znaci to pasuje. Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Jul 23, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Jul 23, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se to i isplati popravljati pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10673 Napisano Jul 23, 2019 Hronični Motociklopata, 7400 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa najbitnije je da utvrdis da li je ram popusio, mada sudeci po iskrivljenosti stapova, ne izgleda mi kao neki preterano ozbiljan udar, tako da ako je dobar ram isplati se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Jul 23, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da proverim ram? Da li se krivi ili samo puca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Jul 23, 2019 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Viljuske od F i FS nisu iste bar u godistima kad se pravio FS. Na viljuskama FS imas i preload, rebound i compresion a na F samo compresion. Barem ono sto sam ja vidio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14589 Napisano Jul 23, 2019 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi lepo od 600rr USD viljuske kad se vec apgrejdujes i imaces i radijalne celjusti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 23, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam F,iste su viljuske,imaju ista stelovanja. Razlikuju se samo u boji. FS ima crni ram,boja deklova i viljuski je neka tamna dok je kod F sve srebrno. Generalno je sve isto osim repa nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Jul 23, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Haha. Spakujem USD viljuske na FS i cao. Ne odlucio sam da ga ne radim... sad samo da odlucim da li da ga prodajem za 300-400e i da uzimam rr ili da ga ne prodajem i uzmem f ili fs opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14589 Napisano Jul 23, 2019 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa zasto ne bi, na Suzuki SV se masovno pakuju vile od GSXR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 23, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ga prodavati za taj novac. To je mnogo malo. Sa ovih slika steta nije prevelika. Sredi to i teraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Jul 23, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako bi uzo rr nekog 2007-2008 godiste. Ne znam koja je cena u takvom stanju.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 24, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko vredi,a ako hoces da ga prodas za te pare kupicu ga ja. Ako ces da ga rasturas u kobasice i prodajes ,meni treba taj blatobran zadnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Jul 26, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da radim. Nisam ja strucan ni da trazim deloce ni da ga popravljam. Ja sam mehanicar za kamione. Haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Jul 27, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam je upalio. Isalto u mestu video sve radi i krenem da se vozim oko firme. Ali nisam ja strucan da menjam vilice i to, a u sloveniji mi se ne isplati da je radim. Prodacu je. Ako neko sta treba pisite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 27, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A gde se nalazi taj motor? I gde bi ga prodavao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Jul 28, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nalazi se u mariboru. Prodavao bi ga gde moze da se proda. Moze i prevoz da se organizuje jos je registrovan, imam papir da je ostecen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 28, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On ima slo tablice? Ako mozes da ga doteras a ima strane table,onda samo da ga prodas tako slomljenog ako te mrzi da rasturas ili da ga sam rasturis i prodas u delove. Tako ces vise para uzeti, ali ce trebati dosta vise vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Jul 28, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima slo tablice da. Ja bi komplet da ga prodam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Jul 29, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan A moze i u delove. Ne mogu da otvorim temu u oglasima, zamolio bih moderatore da to urade. Znaci ljudi znate situaciju. Masina ispravna. Zadnji kraj kompletan osim plastika. Dva audpuha original akrapovic i original mass. Oba imaju papire. Gume mitas presle oko 2000 km. Prodato sve za 650e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...