Staman 714 Napisano Jul 19, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan JELI KO POKRENUO OVU TEMU, I STA MISLITE O NJIMA . NEKOLICINA IH JE ZAPAZENIH, DOSTINA KOJI IMAJU KANALE I NEZAPAZENI. NE MORA DA SU ZAPAZENI I NAJKVALITETNIJI. NEKE STVARNO VOLIM DA POGLEDAM, JOVAN JE JEDAN OD NJIH. NO DOBRO, PRVO DA VIDIMO MOZDA JE I POSTOJALA TEMA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7661 Napisano Jul 19, 2019 Drug član, 2935 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra tema ako je nema vec! Malo je nezgodno sad prozivati nekog, bar ja to ne volim jer kada mi se neko ne svidja, ne gledam i to je to i ne bih da ih licno kritikujem jer opet se oni bave necim i sigurno trude da to podignu na veci nivo. Nekakve generalne zamjerke su sto prave klipove od 20 i vise minuta,a nemaju materijal za to, pa se ponavljaju. Onda psovke, i ja psujem ali ako vec hocu da stvaram nesto ozbiljno onda se moraju izbaciti. I trece sto me ponajvise nervira je rijec BRUTALNO, pa brutalno i brutalno, kao da se smisao neceg ne moze nikako vise objasniti. Opet ima i onih koji bas imaju talenat da uklope dobar video, da bude zanimljiv, poucan i duhovit ali otom potom, vidjecemo kako ce se razvijati tema, pa cemo komentarisati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Jul 20, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde okačite link ka klipovima koji su za preporuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Jul 20, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Bigor je napisao: Dobra tema ako je nema vec! Malo je nezgodno sad prozivati nekog, bar ja to ne volim jer kada mi se neko ne svidja, ne gledam i to je to i ne bih da ih licno kritikujem jer opet se oni bave necim i sigurno trude da to podignu na veci nivo. Nekakve generalne zamjerke su sto prave klipove od 20 i vise minuta,a nemaju materijal za to, pa se ponavljaju. Onda psovke, i ja psujem ali ako vec hocu da stvaram nesto ozbiljno onda se moraju izbaciti. I trece sto me ponajvise nervira je rijec BRUTALNO, pa brutalno i brutalno, kao da se smisao neceg ne moze nikako vise objasniti. Opet ima i onih koji bas imaju talenat da uklope dobar video, da bude zanimljiv, poucan i duhovit ali otom potom, vidjecemo kako ce se razvijati tema, pa cemo komentarisati Ima ima dosta toga sto si pomenuo. I ja sam siguran da se trude, ali svakako ima i toga da neko sa manje truda moze napraviti bolje. Par ih je na nasim prostorima, a i realno neku veliku motivaciju nemaju. Samo ljubav za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 20, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima vec tema na tu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Jul 20, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, milos-v je napisao: Ima vec tema na tu temu Cak sam i sebe ponovio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7661 Napisano Jul 20, 2019 Drug član, 2935 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Herr said: Ajde okačite link ka klipovima koji su za preporuku. Evo recimo jedan kolega koji nije na forumu ili ga bar ja nisam upratio https://www.youtube.com/channel/UCRX4e4pRRMR460Vj-EHQV3g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Jul 20, 2019 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi tema o tom postoji.Pribacite se tamo.Ključaj.Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Jul 20, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, el classico je napisao: Ljudi tema o tom postoji. Pribacite se tamo. Ključaj. Vozim motor, nisam bajker. Kako? Ja bih izbrisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Jul 20, 2019 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan To će netko od admina obrisat gumicom....Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 20, 2019 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Знаш како, увек су најбољи зналци о свему и највећи филозофи били они што по целе дане испијају пиво испред дракстора... У све се разумеју, а ништа нису постигли. Или бар покушали. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...