AngelusPV 0 Napisano Jul 11, 2019 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ305 Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko da mi kaže jeli veliki kvar što mogu dok je motor ugašen i stoji, da šaltam brzine. Pošto on može samo u prvu kada je u mestu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Jul 11, 2019 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nebi ja tu nista diro, tako i treba. Da budem iskren, kad motor radi, ne secam se kad sam u mestu saltao u neku drugu sem u prvu, a kad je ugasen mozes da ga saltas, recimo za paljenje na gurku, usaltas ga u drugu ili trecu pa guras i upalis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelusPV 0 Napisano Jul 11, 2019 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ305 Prijavi odgovor kao problematičan U mestu može samo u prvu i neutral. Inace smo ga na gurku palili u prvoj, bas iz tog razloga. A kad ubacim u prvu, bez obzira što i dalje držim kvačilo, ne mogu da gurnem motor. Kao da kvačilo nije uopšte pritisnuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Jul 11, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan moze fotka motora? jel drive-belt verzija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelusPV 0 Napisano Jul 11, 2019 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ305 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Sad ce fotka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelusPV 0 Napisano Jul 11, 2019 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ305 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelusPV 0 Napisano Jul 11, 2019 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ305 Prijavi odgovor kao problematičan Neko mi je sinoc cackao motor na parkingu i bojim se da mi nije zeznuo menjac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Jul 11, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan izvini sto sam ti uleteo u temu...mi smo prosle zime kupili jednu 305icu, i od nje napravili skremblera...te je ostalo nekih delova, koje mi sad vec smetaju, te ako tebi igraju ulogu za bilo sta - rad sam da ti ih poklonim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Jul 11, 2019 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, AngelusPV je napisao: U mestu može samo u prvu i neutral. Inace smo ga na gurku palili u prvoj, bas iz tog razloga. A kad ubacim u prvu, bez obzira što i dalje držim kvačilo, ne mogu da gurnem motor. Kao da kvačilo nije uopšte pritisnuto. Pa nisi bas dobro objasnio stvar u prvom postu, definitivno ti nesto nije u radu s menjacem tj kvacilom, posto ne odvaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelusPV 0 Napisano Jul 11, 2019 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ305 Prijavi odgovor kao problematičan Brate, sediste i far bi mi znacili. Ajde, poslacu ti podatke u priv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelusPV 0 Napisano Jul 11, 2019 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ305 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Biker-Boy je napisao: Pa nisi bas dobro objasnio stvar u prvom postu, definitivno ti nesto nije u radu s menjacem tj kvacilom, posto ne odvaja Sta mislis, mozda legne na mesto kad ga upalim popodne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Jul 11, 2019 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A jel si proverio sajlu kvacila? Ako pruza otpor (nije pukla) onda je problem negde dalje unutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Jul 11, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, AngelusPV je napisao: Brate, sediste i far bi mi znacili. Ajde, poslacu ti podatke u priv. nema biranja, sve ili nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelusPV 0 Napisano Jul 11, 2019 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ305 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, zlig0r je napisao: nema biranja, sve ili nista pre 6 minuta, zlig0r je napisao: nema biranja, sve ili nista Hahaha, pošalji onda, da ti ne zauzima mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelusPV 0 Napisano Jul 11, 2019 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ305 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Biker-Boy je napisao: A jel si proverio sajlu kvacila? Ako pruza otpor (nije pukla) onda je problem negde dalje unutra Sajla je u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelusPV 0 Napisano Jul 11, 2019 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ305 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, AngelusPV je napisao: Sinoć normalno parkirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 11, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ti je menjač ispravan. Nije to auto pa da možeš u mestu da šaltaš sve brzine ( auto ima sinhrone ). Kod motocikla takođe možeš da izmenjaš sve brzine, ali moraš podići zadnji točak u vazduh, pa malo okretati da bi se zupčanici namestili kako treba ( kandže uzubile ) . Evo kako izgleda menjač motocikla : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelusPV 0 Napisano Jul 11, 2019 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ305 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, drumskalisica je napisao: Ja mislim da ti je menjač ispravan. Nije to auto pa da možeš u mestu da šaltaš sve brzine ( auto ima sinhrone ). Kod motocikla takođe možeš da izmenjaš sve brzine, ali moraš podići zadnji točak u vazduh, pa malo okretati da bi se zupčanici namestili kako treba ( kandže uzubile ) . Evo kako izgleda menjač motocikla : Probaću posle pa ću da vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelusPV 0 Napisano Jul 11, 2019 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ305 Prijavi odgovor kao problematičan Neko mi je drndao motor, i razvukao malo sajlu. Resio sam problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Jul 11, 2019 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Garaza je keva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Jul 11, 2019 Svrati ponekad, 467 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, drumskalisica said: Ja mislim da ti je menjač ispravan. Nije to auto pa da možeš u mestu da šaltaš sve brzine ( auto ima sinhrone ). Kod motocikla takođe možeš da izmenjaš sve brzine, ali moraš podići zadnji točak u vazduh, pa malo okretati da bi se zupčanici namestili kako treba ( kandže uzubile ) . Evo kako izgleda menjač motocikla : Nijedan kawasaki stare generacije iz Z i GPz serija ne moze da se ubaci u drugu brzinu dok je ugasen. Za ovaj model konkretno ne znam, imao sam dodir sa vecim kubikazama, ali pretpostavljam da je ista prica. Tako da ovo sto covek prica, itekako ima smisla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jul 12, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da i na mom starom kawasaki z500 iz 81god može samo u prvu kad je ugasen, čudio se i ja al rekli mi da je to normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12870 Napisano Jul 12, 2019 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neće ni ER5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano Jul 12, 2019 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nece ni gpz lol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Jul 12, 2019 Svrati ponekad, 467 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, za ER5 je logicno, to je u sustini gpz 500s masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...