red_dragon 0 Napisano Jul 1, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda dominator 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav forumasi, Interesuje me koja ploca ide za ovaj kofer? U pitanju je givi od 52l koji se ne nalazi trenutno u ponudi bilo gde, pa ni na sajtu samog givia. Verovatno je stariji model, sta znam. Da li ide obicna monokey ploca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 678 Napisano Jul 1, 2019 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 424 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan To na slici je Givi V46 i za njega ti treba Monokey ploca. Model M3, M5, M7. A i ako je taj drugaciji, od 52 litre, to jest Givi Maxia, isto vazi i za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_dragon 0 Napisano Jul 1, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda dominator 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaaa druzeeee, pozdrav. U potrazi sam za doticnom plocom, tako da ako neko ima neka se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 1, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Idem ja do Sebe da stavim drugu plocu sutra prekosutra,poklonicu ti ovu moju ,monokey bukvalno je nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_dragon 0 Napisano Jul 1, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda dominator 650 Prijavi odgovor kao problematičan Druze daj mi broj , ja dolazim u Bg-u u cetrtak , petak. Zovem te da se nadjemo da popijemo nestoo, hvala unapred. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tijanic93 18 Napisano April 11, 2022 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam pre neki dan Givi Simply 50l mono lock sistem i trebaju mi gumice koje idu na plocu ako neko moze da me uputi. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 799 Napisano April 11, 2022 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da ih ima u Motolendu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...