hakala 72 Napisano Avgust 12, 2019 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 10.8.2019. at 20:45, Cvijanović je napisao: ...tvrd ko daska,naglaseno naginjanje u krivinama....1.0 zaista malo trosi do duse tako i ide,onaj 1.2 je kom si kom sa,wagonR trosi sine kao tenk.jedina svetla tacka je polozaj vozaca i lezernost ulaska u vozilo.Aj neka je sa srecom!!! Tacno je da je tvrd auto, ne smeta mi jer ja imam senika I nemam taj problem Potosnju ne znam I nije mi mnogo bitna je gospodja prelazi bas malo godisnje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 12, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo bih kratko dodao da je i moja žena vozila tu Agilu, od litre, sa tri cilindra, po gradu i samo po gradu dok smo imali bebe. Milina koliko je prostrano a u malo vozilo upakovano. Vrata se široko otvaraju,sedišta su visoko postavljena pa je lako ubacivanje i uzimanje nosiljki... Motor je smejurija, radi kao kosilica za travu, tako i ide ali se lako vozi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 26, 2019 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da iskoristim i ja temu za neki autic, gledam da bude na plinu i da nije velika kubikaza a da bude do 700-800 e. To ce biti pomocno vozilo radi ustede na lokalu, vidim da ima za te pare po oglasima starija vozila i deluju pristojno ali ajd da pokusam prvo ovde, ovde mi je sigurnije. Najbolje na viber poruka na 0658928652 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Decembar 10, 2019 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 26.8.2019. at 12:11, Biker Q je napisao: Da iskoristim i ja temu za neki autic, gledam da bude na plinu i da nije velika kubikaza a da bude do 700-800 e. To ce biti pomocno vozilo radi ustede na lokalu, vidim da ima za te pare po oglasima starija vozila i deluju pristojno ali ajd da pokusam prvo ovde, ovde mi je sigurnije. Najbolje na viber poruka na 0658928652 Da pokusamo ponovo, moze i do 1000-1200e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 19, 2020 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovu temu sam trazio a nasao neku u "Opste teme". Neki manji auto me zanima a da nije krs, da se isplati uloziti malo, recimo potreban mu je veliki i mali servis ali ostalo je ok, nije raspad, nije presao pola miliona itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...