abarth_maniac 6007 Napisano Jul 3, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije OK, jer je ispalo da sam Vas demantovao i kritikovao Vas i Vase iskustvo, a zapravo sam napisao da ono sto sam uradio (a Vi predlozili kolegi ranije) je dovelo do nekih rezultata u mom nekom eksperimentisanju. Pri tom dobijam demant najpre. Nakon toga bivam osudjen sa Vase strane, a da ne shvatam zasto. Te pokusam ponovo da vidim gde je problem s obzirom na to da smo se slozili oko nekih stvari i onda dobijem odgovor da je OK. Kolega, izvini za off. Pobrisacu svoje postove u temi, ocigledno im nije mesto ovde. Ako bude trebala pomoc, uvek sam na raspolaganju, kako tebi, tako i svima koji mi se obrate. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2764 Napisano Jul 3, 2019 Ne silazi, 4863 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам можда највише гост на овом форуму, па можда "сваког госта три дана је доста". Нисам имао намеру да те увредим и ако сам те извињавам се пуно. Трудим се да помогнем и да оно што пишем биде онако јавно интересантно. Ако неко мисли да сам лупио неку глупост нек пита објасничу детаљније.Sent from my SM-G903F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 3.7.2019. at 8:38, Krokodilo je napisao: Ја сам можда највише гост на овом форуму, па можда "сваког госта три дана је доста". Нисам имао намеру да те увредим и ако сам те извињавам се пуно. Трудим се да помогнем и да оно што пишем биде онако јавно интересантно. Ако неко мисли да сам лупио неку глупост нек пита објасничу детаљније. Sent from my SM-G903F using Tapatalk Tvoji savjeti su 100000 posto tacni,a svako ovde voli da pmetuje na svoj nacin,iz dosta licnih primjera sam se uvjerio da Krokodilo sa foruma rastura materiju,ja iskusnijeg nisam sreo.Eto toliko od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2764 Napisano Januar 16, 2020 Ne silazi, 4863 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хвала пуноSent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...