tek11sati 0 Napisano Avgust 24, 2022 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 10.6.2022. at 14:57, Lone rider je napisao: Koliko je brojeva časopisa do sada objavljeno i da li postoji mogućnost poručivanja starih izdanja možda? LR I mene isto zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5338 Napisano Septembar 22, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 4786 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan U štampanom izdanju su objavljeni brojevi 2,3,4 i 5, a u online izdanju 1,2,3,4,5 i 6. Ukoliko neko želi, moguće je slanje preostalih štampanih brojeva. Online izdanja možete pogledati na issu-u: bjbikers Publisher Publications - Issuu ISSUU.COM Promenio Septembar 22, 2022 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Mart 4 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva dana pronađoh poslednji broj časopisa koji je nekim slučajem kupljen u dva primerka i kao takav,drugi,ostade na nekoj polici.Ne pišem ovo da bih se hvalio kako imam sva štampana izdanja nego da bih izneo svoje utiske kada uporedim Motoreviju(Hrvatsko izdanje) i bivši BJB Magazin.Utisak:BJB Magazin BOLJI.Žao mi je što ga više nema.Volim i uvek su mi bila na prvom mestu štampana izdanja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 19 Prijavi odgovor kao problematičan Prodje vec 5 godina, kao da je juce bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5338 Napisano Jun 19 Ne silazi, 4786 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Kome trebaju časopisi, imamo još nešto na stanju. Ne znam tačno koje brojeve. Pošaljem poštom što imam i kome treba, samo plati poštarinu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Septembar 28 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji prvi broj u štampanom izdanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Septembar 28 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji prvi broj u štampanom izdanju?Не.Сент фром мај Шајоми... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...