Markone88 4918 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, JevtaNS said: To je ABS potvrda ,a ne AMSS Jevto, svi u klin ti u plocu... a mislite na istu stvar. Ako pogledas lepo papir koji je prilozio prodavac, videces u gornjem levom uglu da pise "Agencija za bezbednost saobracaja" ili ti skraceno ABS. A tu ABS potvrdu izdaje AMSS - Auto moto savez srbije nadam se da sam ti pomogao sa ovim pozdrav i nek vas gume dobro drze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kada mi neko za vozilo koje bez prerade ne bi moglo da prođe Agenciju kaže sve ima čak i ams.Ja se zapitam o legalnosti.Ili prodavac ne zna ništa oko papirologije ili sa namerom dovodi u zabludu.Ovih drugih je mnogo više. A samo me je legalnost interesovala za motor koji se prodaje,da bi znao da li dalje razmišljati o njemu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Jun 27, 2019 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, molio bih ako je neko zainteresovan za kupovinu da postavi pitanje u vezi motora na broj koji sam napisao. Molim administratora za zakljuca temu da ne bismo pametovali svi “odreda”... sve onako kako sam napisao, motor ide na ime kupca i sve je regularno uradjeno i o tome nema rasprave Hvala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zaključaj ko ti brani. Ili možda admin da obriše oglas pošto nije u skladu sa pravilima? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 28, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, milan b je napisao: Kolege, molio bih ako je neko zainteresovan za kupovinu da postavi pitanje u vezi motora na broj koji sam napisao. Molim administratora za zakljuca temu da ne bismo pametovali svi “odreda”... sve onako kako sam napisao, motor ide na ime kupca i sve je regularno uradjeno i o tome nema rasprave Hvala... Napravi krsten oglas sa slikama motocikla kako bog nalaze,pa te neko mozda i shvati ozbiljno...A zakljucaj sam post,to bar nije tesko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 30, 2019 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovaj motor bio pre neki dan kod SUP-a u Kralja Petra I? Ako jeste, uzivo izgleda jos bolje nego na slikama. Srecna prodaja Edit: sad tek vidim da je motor iz BG-a. U Novom Sadu sam video ovakav jedan primerak i sjajan je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...