revolution 51 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eto nešto sam osudjen na egzotiku ovih dana. Juče de čko došlepa BUELLa do mog servisa. Mic po mic, obrišemo greške, napunimo bateriju, zamenimo sveće i aj da ga upalim pre zamene ulja, čisto da se zagreje. SEBRINZI na motoru, i to niklovani. E sad emocije. Motor deluje kao da mu nešto fali, ne znam gde. Lep mi je ali je kratak i debeo, u životu nešto tako kratko nisam vozio (o.k. možda kada sam bio mali). Zvuk fantastičan. Pošto su sredili onaj lenji harleyev agregat i digli ga na 90ak konja, majstori iz male firme zaslužuju sve pohvale za odziv agregata na gas. Poteg iz niskih fantastičan, ležanje izuzetno, možda mali višak vibracija ali meni liočno ne smeta, čak prija medj nogama ;D ;D ;D. Ono što imponuje je prednja kočnica koja je sa jednim diskom enormnog prečnika uhvaćenim kandžem iznutra a okačenim direktno na obod felne. Zanimljiv detalj je da se na mestu rezervoara nelazi filter za vazuh, gorivo je u ramu a rezervoar zta ulje u zadnjoj viljušci. Pogon je na zupčasti kajš što doprinosi mokoći potega i smanjenju mehaničke buke (ne agregata) u vožnji. http://www.gizmag.com/go/2850/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Meni se BUELL bas svidja jer je mali. A i ja nisam neka gromada Samo je malo skup a i registracija je :o Ali nisam znao da je tako dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan I meni se Buell svidja, doduse ne bas svaki model. Lep mi je dizajn motora, nekako su neobicni... A disk na prednjoj felni je extra! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan motor izgleda super samo da mu je malo vece zadnje sediste ako je to u opste zadje sediste jer vidim da se vozaju i dvoje na njemu a taj suvozac mora biti sam kost i koza da bi stao i pitanje je da li ce ispasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 11, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Uff ovaj mi se opasno svidja samo mislim da je za mene ipak mali ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa rezervoar u ramu i taj ogroman prednji disk su zastitni znak Buella.Mnogo mi se svidja motor, al ja na to da sednem sa skoro 2 metra...Teeeeeesko.Jel mu ulje u zadnjoj viljušci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan lepo lepo,,i ja bi ga posedovao... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa rezervoar u ramu i taj ogroman prednji disk su zastitni znak Buella.Mnogo mi se svidja motor, al ja na to da sednem sa skoro 2 metra...Teeeeeesko.Jel mu ulje u zadnjoj viljušci? Ja imam 194cm i 114 kila, i da ulje mu je u zadnjoj viljušci, i da delujem i sebi smešno dok sedim na njemu ali motor se tako dobro ponaša da prosto ne veruješ da ima bilo kakve veze sa harlyem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Maj 12, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Bice nasi..Razmisli samo koji ces- da li mat, ili providni...meni je svejedno... Moram da dodjem pre nego sto ode, bar jos jednom da ga vidim, ljudski da pustim suzu i da mu masem kad krene niz drum ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...