john314 620 Napisano Jun 12, 2019 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan danas rasklopim zadnji tocak i vidim da su se ona 4 gumena ublazivaca ili silent bloka raspala .Imaju tapezni oblik i sluze da smanje trzaje izmedju zupcanika zadnjeg tocka i zadnjeg tocka i tako smanje udare na felnu,bar ja tako mislim.Trebaju mi ta 4 komada i to sto hitnije jer motorom idem na posao.Ako neko ima da proda ili zna nekoga ko ima da proda neka mi posalje br tel na PP.Moj telefon je 0649634256 JOHN.unapred zahvalan i veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 12, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Eve procitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Jun 13, 2019 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan hvala ASTRAL i veliki pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...