Jump to content

Moto Zajednica

Peda Pro XT 250 iliti Staho FH250 (A 2)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 332 postova
  • Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6

Lepo izgleda, od svih motora su uzeli najbolje i spakovali, jedino što sam primetio kao problematično su sedišta, to će brzo da se pocepa, tegići su krš i retrovizori, sve ostalo je lepo, videćemo koliko je funkcionalno😆

Lično ja bih stavio druge gume, retrovizore i presvukao sedišta...

WhatsAppImage2025-03-26at20_02_50.thumb.jpeg.c5b790e0f51f14b1e284d8ff0688bb6b.jpeg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1048 postova
  • Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere

Video pre neki dan lik gura ovaj motor iz pravca Kovina ka Smederevu na onoj krivini. Kaže raspao mu se lanac. Stavio u neku kesu ono sto je nasao od njega, podglavio i gura motor. Da ga skloni sa puta dok ne dodje sin sa prikolicom. 400km motor ima. Ako neko kupi nek proveri lanac.

Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka

• U prolazu, 1 post

Zdravo svima, nadam se da ste dobro, imam ovaj motor već 2 godine, prešao sam 9000 km s njim i iskreno mi je već dosadio, održavanje je ok, ima problema s plastikom, puca, šta je s brzinom, maksimalno 125 km/h na dugom putu ne preporučujem ga ali ako pričamo o gradu je super ok, platio sam ga 2000 eura, sada mu je cijena 1500, međutim za ovaj novac se dobije zanimljivo iskustvo, ako ste nešto zanimljivo uradili sa svojim modelima ne bih imao ništa protiv da mi date ideju, trenutno izgleda ovako, koristio sam google translate pa ako sam nešto krivo napisao žao mi je, sretno u budućnosti

viber_image_2025-06-05_22-42-07-494.jpg

• Sviđa mi se 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja