sreten75 397 Napisano Jun 5, 2019 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Drugari treba mi mala pomoc. Nasao sam jeftino litijumski akumulator Ltz 10. Za moj motor ide Ltx 14. Sve je isto kad se uporedi. 12v, 4ah, 240a, 48wh. I dimenzije su iste, 150x87x93. Jedino sto Lth dolazi sa plasticnim podmetacima da bi bila visina 145. Da li bi bilo ok da ja to pazarim ? Odlucio sam da kupim litijumski zato sto ne vozim cesto, pa da ne bih morao svaki put da rasturim pola motora da napunim aku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Jun 5, 2019 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 4 ampera za zx12??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Jun 5, 2019 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, taki su litijum jonski, imaju malo ampera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...