Cope 215 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam poruku onom decku iz Cacka, ako ne odgovori zvacu ga sutra. Mada mi je Cacak malo daleko, ali ako je dobar, mozda se i dogovorimo ;D Ako negde ima solidnih polovnjaka onda je to Vojvodina. ps. Mislim da Majstor kvariša sa Foruma prodaje nešto tome slično za neke lepe novce, kontaktiraj ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Decembar 18, 2008 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan dve litre ulja u Dom a u Trans alpa duplo vise ...Eto,pozdrav ,nadam sa da sam makar malo pomogao.Sada vozim TDMa a zao me je sto sam prodao Dom.!!! U Transalpa staje 2,4 litre ulje sa zamenom filtera! Jes u pravu si sad pogledah i ide 2.4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan helikopter/dominator avion/transalp evo poredjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1318 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1135 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan helikopter/dominator avion/transalp evo poredjenja ju ju pa kako sad da znamo koji je bolji avion ili helikopter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan XL600R PARIZ DAKAR za taj motor nemam komentara moj je radio perfektno i sa 70 000km sve tok ga nisu upucali ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan helikopter za lokal a avion za put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Po meni najbolji prevoz ikada, pedzadnja serija TA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vrsac 0 Napisano Jun 20, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: vrsac Motocikl: nx 650 dominator Prijavi odgovor kao problematičan vozim vec neko vreme dominatora i veoma sam zadovoljan. od skoro sam primetio da mi trosi ulje, na svakih 1000km nekada nesto vise nekada nesto manje od 1l. citam da dominator trosi ulje ali meni je to mnogo. ili?? koliko su karike za dominatora i gde ih ima?? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...