Nikola2607 774 Napisano Februar 12, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, grafigo je napisao: Moja greska... Racunao sam da je SE kao na malom Versisu samo crno zelena kombinacija boje. Zaboravio sam da na velikom sada to pored boje znaci i puno opreme, elektronike... Copy/paste sa PA oglasa: Nov Versys 1000 2019.godiste sa 0km predjenih, cena 11.564e u narandzastoj boji, 12.331 eura u beloj boji. Cena modela special edition je 15.995 eura. Napomena: model Special Edition dolazi sa znatno više dodatne opreme. I registracija novog V1000 je verovatno oko 350e, mozda cak i vise? Prva registracija je oko 36.000 sa TP, saobraćajnom i tablicom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9913 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 1985 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da, da upravu je Nikola, SE sad znači i ono napredno prednje vešanje, i corner light, LCD ekran, baš dosta više opreme, zato je i cena pooodosta veća.. U suštini, ovaj jeftiniji je kao i njegov Versys, sa novim maskama i led svetlima.. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9913 Napisano Februar 13, 2020 Drug član, 1985 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Otišao je čini se u dobre ruke, kod dečka koji planira da putuje dosta s njim. Neka mu je srećno! Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9913 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 1985 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pošto smo staro poglavlje zatvorili, otvaramo neka nova, uz meni bas drag video.. Pokvariše mi ženu, za jedan dan.. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...