kvaicnenad 301 Napisano Maj 26, 2019 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pronasao sam tablicu BG31264 u Petrovaradinu. Pa ako je neko izgubio, ili zna nekog ko je izgubio, neka se javi pa da mu posaljem, da ne mora da covek vadi novu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 297 Napisano Maj 26, 2019 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Odnesi je u najblizi MUP ako se niko ne javi i oni bi trebalo da je vrate vlasniku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 26, 2019 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas br tel na pp, javi coveku da ne brine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 27, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Biker Q je napisao: Imas br tel na pp, javi coveku da ne brine. Mislim, čovek je našao tablicu i lepo objavio ovde . Ne vidim razlog da on sad zove vlasnika tablice. Nek se vlasnik javi njemu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 27, 2019 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kako ce vlasnik da zna da mu je nadjena tablica? Jedino ako je mozda clan foruma. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Maj 27, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima na fejsu grupa za izgubljene tablice, tu treba objaviti da je nadjena. Dosta ljudi je pronaslo svoje na taj nacin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 301 Napisano Maj 27, 2019 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Poslao mi je kolega @Biker Q broj telefona, nazvacu kasnije, pa nek mi covek posalje podatke da mu je podaljem post expresom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 27, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Biker Q je napisao: A kako ce vlasnik da zna da mu je nadjena tablica? Jedino ako je mozda clan foruma. Pa očigledno je da ti poznaješ vlasnika, pa možeš da ga obavestiš o tome . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 301 Napisano Maj 27, 2019 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirao sam vlasnika, i danas mu poslao tablicu. Tako da tema moze da se zakljuca, obrise... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...