travelman 14039 Napisano Maj 26, 2019 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Godinama pratim ovaj forum, uglavnom čitam putopise i sve ostalo vezano za putovanja a onda prepisujem od iskusnijih. Odavno planiram Slovačku ali je bilo malo putopisa na tu temu ... a i ono što je bilo je uglavnom selfiranje i kačenje slika kako se jede i pije. Malo je slika krivina planina i svega ostalog što bi mene, a verujem i nekog drugog, privuklo da se izgasira baš na tu stranu. Tokom uskršnjih praznika skroz neplanski odjaha na tu stranu pa eto prilike da se odužim ovom forumu za bezbroj korisnih saveta koje sam dobio čitajući njega. Nadam se da ću nekoga bar malo zaintrigirati i probuditi želju u njemu da se provoza baš tim putevima ako nije do sada. Putopis sam napisao na nekom drugom forumu jer su 4 točka u pitanju pa nisam hteo da kvarim koncepciju dvotočkašima, u svakom slučaju cilj mi je da velikim brojem slika dočaram svim ljubiteljima dobre vožnje šta ih tamo očekuje ako se upute na tu stranu. Slovačka je svakako zanimljiva ali slabo opisana u putopisima. Link ka temi ... Golf 1 Cabrio - Idem kao sto izgledam WWW.VW-CLUB.RS Golf 1 Cabrio - Idem kao sto izgledam ... Početak putopisa je na 41, strani ... negde oko sredine. I još jednom, hvala svima onima koji su mi do sada davali korisne savete bez obzira što nisam bajker ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...