petar34 0 Napisano Maj 24, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Foca Motocikl: Lifan 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Imam motor Lifan 50ccm.Juce sam se vozao i motor se ponasao normalno sve dok ga posle toga ponovo nisam upalio.On je polu-automatik i kada sam ga upalio i ubacio u prvu,motor je zatrzao malo i ugasio se.Pokusao sam opet da ga upalim na kurblu i ona nema vise nimalo kompresije.Dobije je malo kada ga ubacim u brzinu i malo gurnem kasnije ima kompresije za jedan pokusaj...Sta da radim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 24, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Vidi jel ima goriva i jel prolazi kako treba,i vidi da se nekako nije svecica olabavila.To je ono najlakse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar34 0 Napisano Maj 24, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Foca Motocikl: Lifan 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Dzejev sin said: Vidi jel ima goriva i jel prolazi kako treba,i vidi da se nekako nije svecica olabavila.To je ono najlakse. Sve bi bilo OK,zbog toga kurbla ne moze u potpunosti izgubiti kompresiju,a moja je izgubila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Jun 10, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Da nisu karike otisle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...