Jump to content

Moto Zajednica

Hello everybody!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 142 postova
  • Motocikl: Kawasaki (Zephyr 550, Zephyr 750, GPZ 305 Unitrack), Suzuki (SV1000S, GSX 400 Bandit, GSX 600F Katana '02, VX 800), Honda (2x VTR 1000 Firestorm, CBX 550F, VF 500F, CBF 600), Yamaha... Ma imam oko 30 motora od 49 do 1000 ccm.

Pozdrav svima! :zdravo:

Dosao i ovaj sudnji dan pa se i ja pridruzih, valjda zato sto nemam pametnija posla danas...  Pa da se predstavim... 

Ime mi je Josip, trenutno zivim u Subotici u kojoj sam se rodio i odrastao... Za svojih ne punih 25 godina vozio sve i svasta, a i obisao na motociklima neke zemlje Evrope... Sa koliko sam godina poceo da vozim motor, to se ni ne secam ali sve je pocelo na Tomosu APN-4S (kao i pozamasnom broju ljudi sa ovoga podneblja, pretpostavljam) zelene boje, a ljubav prema svemu tome jos kad sam bicikl "naucio" voziti pa mi apetiti rasli. Apetiti rastu i dalje, vise ne znam sta je dosta. I tako, ne znam da li je nesto trebalo da dodam a za sva pitanja se nadam da cu biti dostupan. I ne zamerite ako nesto nije bilo pod vinklu, nov sam... 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: Kawasaki (Zephyr 550, Zephyr 750, GPZ 305 Unitrack), Suzuki (SV1000S, GSX 400 Bandit, GSX 600F Katana '02, VX 800), Honda (2x VTR 1000 Firestorm, CBX 550F, VF 500F, CBF 600), Yamaha... Ma imam oko 30 motora od 49 do 1000 ccm.
7 minutes ago, Singularitet said:

Dobrodošao! Pre neki dan ručah kod vas u Staroj piceriji - auuuuuu kakav lokal i kakva rebarca!

Od lokala tog tipa, mislim da su najbolji ali ako je pizza u pitanju. Inace ako je cilj bio dobro se najesti a ne mnogo skupo onda je promasen lokal, oko 200 metara odatle je prava stvar. Ako Vas put navede ovamo ponovo, odemo da pojedemo nesto domace i da zalijemo... :dobrodosli2:

• Hvala 1

• Stari S.W.A.T., 975 postova
  • Motocikl: crf1100adv

Ne znam kakve su cene, ja sam ekipi plaćao ručak prethodni dan u drugom gradu, ali me je ambijent oborio s nogu. Ah, sve one gitare po zidovima...

Kad naletim ponovo javljam se, a i ti u KG slobodno :takoje:

• Sviđa mi se 1

13 minutes ago, Singularitet said:

Ne znam kakve su cene, ja sam ekipi plaćao ručak prethodni dan u drugom gradu, ali me je ambijent oborio s nogu. Ah, sve one gitare po zidovima...

Kad naletim ponovo javljam se, a i ti u KG slobodno 

Pa akcenat sam hteo da stavim vise na kvalitet i obilnost hrane a tek onda za koji novac je na usluzi. A KG, lep grad. Uskoro planiram da lutam po Bosni i Makedoniji, obilazim prijatelje i atraktivne moto skupove... Mozda skrenem i do KG, ko zna... :moto2:

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja