zemunac72 1449 Napisano April 20, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan TRAGEDIJA KOD ZRENJANINA Motociklista (22) se zakucao u banderu i poginuo WWW.BLIC.RS Motociklista Ilija S. (22) poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći u... Mlad dobar momak,poznavao sam ga,vozili smo dzipove ... Pokoj mu dusi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5957 Napisano April 20, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tacno napisano. Mada ne menja situaciju. Nazalost sam se zatekao tamo pola h nakon tragedije. Momak je poginuo na Babatovu, udarivsi u zastitnu ugradu na samom ulazu u restoran. Nesrecni momak se nalazio na spustu ka restoranu a motor je ostao pod ogradom. Nije imao kacigu na glavi a ne znam da li je imao u momentu udesa. Prizor je bio jeziv, a ljudi iz restirana su sve gledali kako se desava. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5957 Napisano April 20, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se prica, momak je sin predsednika jednog MK iz Elemira. Takodje sam opet igrom slucaja (bio sam na vikendici u blizini) od mestana cuo da je na motoru od malih nogu, ali kazu da je cesto vozio brzo. Neverovatno je da je stradao na mestu koje toliko dobro poznaje. Inace je ta deonica od par stotina metara odnela mnoge zivote. Pokoj mu dusi, mlad momak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano April 20, 2019 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Saučesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano April 20, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan sogorova familija Pocivaj u miru Ilija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Famo 1 Napisano April 20, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha maxim-x 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Počivao u miru, iskreno saučešće porodici. Žalosno braćo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...