vako6791 2 Napisano April 14, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege Izgubio sam cep od vode za motor. E sad napravio sam neki ali ne drzi to dobro. Bali sa strana. Interesuje me od cega odgovara jos cep? Od nekog Beverly mozda ili? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano April 15, 2019 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prvo i ono osnovno je da procitas pravila foruma te da ih ispostujes ne bi li bio i sam ispostovan. Drugo, ne otvaras za svako pitanje novu temu vec nadjes odgovarajucu o tvom modelu mopeda pa tamo potrazis odgovor na pitanje. Trece, dobrodosao na ove strane, cep posude rashl. tecnosti mozes naci kod Micka ili ti Motoklinika (kont. telefon imas na netu). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vako6791 2 Napisano April 17, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Porucen po broju sasije u Magnus Motu u Podgorici. Stigao i kako oni tvrde to je taj. Odgovara za 50 ali ne i za moj motor. Identican je sa gornjenstrane ali sa donje nije. Jer meni treba siri navoj. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vako6791 2 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sad jedno pitanje. Da li posuda rashladne tecnosti odgovara sa modela od 50cc?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...