NikolaJuan 10 Napisano April 9, 2019 U prolazu, 76 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ista masina koja je u keeway superlight-u 150 i one sto su na kinroad(sky, yamasaki i ostala imena) 150? Da li to sto je keeway skuplji nosi lepsa estetika ili ima nesto i u masini? Da li ovaj drugi kinez od 150cm vuce bolje od princa 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vandaman 5 Napisano April 9, 2019 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Što se mašina tiče mislim da su iste. Keeway je verovatno skuplji jer manje rđa, nikl je deblji nešto. Svi motori od 150cm3 vuku bolje od 125cm3 jer su jednocilindrični i nešto veće kubikaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaJuan 10 Napisano April 9, 2019 U prolazu, 76 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, znaci da ima osetne razlike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano April 9, 2019 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan nisu iste mashine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1044 Napisano April 10, 2019 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj kodnu oznaku na motoru. Na vecini su iste, ali naravno ima i razlike. Čak i kod jednocilindrasa 125 i 150 ccm se razlikuje u cilindru i klipu, ostalo isto. Ja imam neki yamasaki sky 125. Isti agregat kao i na komsijinom keeway speed. Mislim da je oznaka agregata na yamasaki ( a prilicno sam siguran da ga koristi i kingroad...) 156fmi . Oznaku gledaj u broju motora). I naravno, 150 ide bolje od 125, za toliko koliko je jaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...