Sale_XT 1011 Napisano April 9, 2019 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Nadjem neku staru caletovu sliku iz 60-tih,pa me zanima koji je to motor...ovaj desno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17382 Napisano April 9, 2019 Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ono Djindjic na vespi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano April 9, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Respect za posture ovog cike na skuteru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1011 Napisano April 9, 2019 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Inace matori je polozio za A kategoriju u kafani Sedeli i zapili se on i drugari a jedan je bio instruktor...i pita on caleta;sta bi ti uradio kad bi vozio motor i iza krivine ugledas golu zensku pored puta...Kaze cale;pa stao bih Polozio si,dodji sutra po dozvolu....ziva istina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano April 9, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Motorcyclist said: Ono Djindjic na vespi? Hahahahahahaha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano April 9, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam pitanje iste prirode u vezi mog dede. Pretraživao sam po netu, čeprkao po Tomosima i MZ-ovima, nalazio sam neke da liče ali baš ovakav ne nađoh... Ako neko zna koji je i iz koje godine, baš bi mi bilo drago da znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano April 9, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad bolje pogledam sliku kolege @Sale_XT, zapravo taj motor njegovog ćaleta najviše odgovara ovom sa slike mog dede... mada mi se čini da ipak ima nekih sitnih razlika... @Ausländer help? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano April 9, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam.. Može biti mada mi se ipak čini da je blatobran drugačiji i nisam našao nijednu sliku sa registarskom tablicom na blatobranu kao kod dede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 10, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ - Marek 1987, ja mislim da je ovaj motor na kome je tvoj deda Puch, Tomos Puch od 175 ili 250 ccm . Dkw sigurno nije jer Dkw ima točkove od 18 coli, a ovaj na kom je tvoj deda ima od 16 coli - Puch takođe 16 coli. Iako je fotografija crno - bela, vidi se da je motor svetlije boje što odgovara puhovoj nebo plavo boji ( fabrički su farbani u nebo plavu, crnu i crvenu boju koliko ja znam ) . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano April 10, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan TO JE TOOO!!!! Svaki detalj se slaze, bravo, hvala!Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...