zakarus 18 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_30311a5bcfeaa4d76d727ae3ebc7675677/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=100&wgr=770&list_total=13&anzeige=0&page=1&artnr_gr=2074 Prijatelj bi pazario ovu jaknu.. Kako vam se cini kolege bajkeri? Nije skupa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Za one koje mrzi da prate link:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan ljetna prozracna jaknica...isplati se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Maj 8, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kolega rece, letnja jaknica. Ima protektore na ramenima i laktovima. Ja sam hteo da je pazarim, ali posto bi mi to bila prva jakna, odustao sam i kupio |Streetfighter jaknu za iste pare koja je dosta ozbiljnija. Ako mu treba samo za toplije vreme ok je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...