srbenda 518 Napisano April 7, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem skuter Godiste 2012......koji je kupljen kod mene u Kragujevcu ali je i i sklapan u fabrici koja ga je uvozila takodje iz Kragujevca ...od drugoga vlasnika. Prvi vlasnik je presao 7,400 km i prodao ga mom sadasnjem prijatelju koji ga je vozio do pre dve godine a inace je nas kolega sa foruma pod nikom...N.F.S. doguravsi do 9,400km. Ja ga sa tom kilometrazom preuzimam i sada ima kod mene 13.100km...pa skoro..... Dakle cela ikstorija i kompletni papiri postoje kao uvid u stvarnu kilometrazu i stanje.Noooo ipak da se ne lazemo KINEZ je to ma kakav god da je ...mene je lepo sluzio uz redovno dotezanje srafova sto je normalno za njega Meni je samo za grad sluzio kao pomocni prevoz i kupljen je zbog prevoza rezervoara (po 3 komada mogu staviti na njega) ali iz bog velikih 16 coli tockova....lepse guta gradske neravnine URADJENO KOD MENE NA NJEMU SLEDECE Prosle jeseni kocione plocice na oba dva diska 5 .01.2019 promenjen filter vazduha i dajem jedan rezervni isto nov za njega svecica NGK Ulje u reduktoru i motoru Motorex 10-40 (890gr ulja u motoru) Ulje u komplet kocionom sistemu Zamenjen novi varijator i roleri sa bolcnima....komplet novo sve Kais Karike i klip novi ...(hteo sam onako samo karike promeniti ali je klip jako jeftin bio pa mi zao bilo i njega ne kupiti i promeniti ) dodate led dve trake bele napred kao DNEVNO SVETLO pale se na poziciji dodan i vizir koji za moju visinu od 186 lepo prebacuje i stiti od kise i vetra ali ne sece vidno polje Akumulator je jos dobar vergla i pali lepo i na minusu .....(vozim ga i po malte ne snegu maksimalni broj dana u godini) Pali i na kurblu naravno ...podmazano i ocisceno... Lezaj u vratu podmazan uredno (idu kuglice ) Lezajeve u tockovima komplet promenio nas kolega N.F.S. pre prodaje meni..(hvala mu) Gume prednja i zadnja promenjene nove naravno 2018.......DOT 2016 ... ali na slici se vidi od same sredine JOS UVEK ZELENA FABRICKA LINIJA ( toliko o mojoj voznji iz straha da ga oborim) bas vozen kao na autoputu.. Retrovizori 3 para na stanju a razlog je jer su mi bili kratki i preko ramena nista nisam video tako da imam uz njega kupcu da dam i za nedaj boze ostecenja (sadasnje na skuteru sam produzio sipku kao ttrajno resenje.) =================================== MANE ima ih ....i sve su kozmeticke prirode ne i mehanicke !!...sve sam slikao ali bas sve detalje da nebi neko pucao put pa trosio vreme i novac... Nije nikada padano sa njega odgovorno tvrdim /...ali plastika kod kineza je uzas ...popustila na par mestane na vitalnim mestima srecom i grunfovanje sa podloskama je donekle saniralo ..DETALJNO SAM slikao Sediste odozdo a vidi se i na slici je naprslo ali za sada ne remeti sedenje i udobnost mada sam ga i nanovo presvukao i omeksao sundjer...ipak skoro 365 dana vozim u godinai pa .... ekser je verovali ili ne na STAROJ predhodnoj gumi proleteo i kroz gumu i kroz felnu tacno na sredini pa je tu felna zavarena oko 1,5 cm vara....nisam brusio var i zafarbavao i sminkao......meni nije smetalo sto se vidi. Rupice na rukohvatu levo i desno za suvozaca sam ja izbusio da lakse elasticne kaiseve zakacim Cena ....400e ili ti Srpski.....stvar dogovora Kontakt telefon 0638129618 Zvonko-Kragujevac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Jun 7, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...