Jump to content

Moto Zajednica

BJB vikend voznja, 17-18 maj 2008, Dunav

Recommended Posts

• Drug član, 3053 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Izvanredno, sjajno. Posebno prijatno iznenadjenje je sto je grupa ljudi, ne tako mala, 30+ motora, koji prvi put u zivotu voze zajedno, vozila organizovanije nego bilo koja grupa u kojoj sam do sada vozio. Drustvo... sta reci, prvi put smo se uzivo videli /vecina/, a osecaj kao da smo stari prijatelji. Bez ikakvog mrkog pogleda, ne daj boze nesto vise, savrseno. Ja sam slikao analognim aparatom, dok razvijem.... potrajace pa stavljam. Jos jednom, ne znam sta je bilo lepse, grupa ili priroda. Ocaran. Pozzzzzz svima.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 426 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650S

eto to smo radili dok ste nas čekali, tresli se, brinuli, jurili naše nedostupne telefone i pitali se da li je sve ok ... lepo sam rekao gay momenat

ja sam se bas brinuo za vas dvoje i bane45 a i crnamrlja.od muke smo morali da legnemo i zaspimo kako bi nam brze proslo vreme dok ne dodjete.

sanjao sam strasan san! kao soko leti a otkopcana mu kosulja.Srrammmmmmmm vas bilooooooooooo.jer znate vi onaj vic jer imas jahtu jer imas vilu u monte karlu ma koji gej ...

• U prolazu, 28 postova
  • Motocikl: Yamaha Fz 8 Fazer

9WhNt_dsc0104px4.jpg

sa modne revije Nolan sesira

ssrll_dsc0210ld7.jpg

dolazak andjela pakla na Srebrno jezero

mWPd1_dsc0222uc4.jpg

Bendzamin razmislja u koju boju da ofarba ljubimca

SIT3H_dsc0225qc8.jpg

kafica na Srebrnom jezeru

HLNBV_dsc0231dt7.jpg

nindza Bendzi

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: Dominator

Jos jednom hvala svima na divnom druzenju!!!!!!! Hvala na divnim fotkama banetu45 i gagi, benjaminu, crnoj mrlji!!!!

Evo i nekoliko nasih amaterskih...

fotkanje - hvatanje carolije

bRk51_dscn4902ur3.jpg

N413h_dscn4906rk3.jpg

8oBcT_dscn4941em2.jpg

QEkZs_dscn4966el6.jpg

Pozdrav svima!

• U prolazu, 55 postova
  • Motocikl: Yamaha Dragstar 650a Classic

Ma bilo extra ..mora se ovo ponoviti uskoro opet..sto pre to bolje..romanticni trenuci ce naravno zavrsiti u naj trajnijem secanju:)..

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Auuh tek sad uspeh da sednem za comp.

Dakle ljudi - stvarno KAPA DOLE (da ne kazem kaciga :D). Ne znam da li ste svesni - ali vec nakon prvih 5km imao sam osecaj da sam vise brinuo za bezbednost svog sina dok sam ga ostavljao u vrticu nego na ovoj voznji. Pa na njegovoj dozvoli se ni mastilo jos nije osusilo a on je ladno s VAMA uknjizio >500km i to kakve voznje. A pri tome NI SEKUNDE RIZIKA koji bi nam pokvario velicanstven dozivljaj. NEPROCENJIVO. Nema reci kojim bi vam se - ali bukvalno SVIMA - zahvalio na PAZNJI, BRIZI i ZASTITI koju ste u svakom trenutku voznje pruzali mom junioru

a svakako i meni kao pocetniku i novom u grupi.

Putopis sa route kojom ce se voziti, topic "voznja u grupi" pa potom savrsena realizacija planiranog su u stvari tajna uspeha celog dogadjaja i ove nase kolektivne ekstaze - Lalajko majstore CESTITAMO od srca.

svi smo milslili da ce kochaMladji da bude suvozač, a ustvari ybr je prašio ko veliki Smeško ... SVAKA ČAST!

benjamine a i ostali - kochaMladji vam se zahvaljuje na komplimentima i bodrenju u vezi njegove voznje. ja takodje. to mnogo znaci svakom pocetniku a posebno kad je tako mlad - motor trazi samopouzdanje, ne voli na sebi nesigurnu osobu. Ma CAREVI ste.

Jedino sto nakon svega mogu da kazem u ime obojice:

KAD CE SLEDECA VOZNJA :'(???

post-3149-12878997705271_thumb.jpg

post-3149-12878997705804_thumb.jpg

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640

...kao talenat da se izgubim, u jurcanju za VladimiromJ i plavim KLEom [izvini covek sto zaboravih kako se zoves] ...

Taj sa plavim KLE sam ja. Ajde sad jednu fotografiju i tog KLE, ovako izgleda kao da nisam ni bio.

Hvala Lalajku na sjajnoj organizaciji i hvala svima na fenomenalno provedenom danu.

Žao mi je što sam morao zbog obaveza i udaljenosti  ( ukupno 800+ km ) u nedelju da krenem u 8 i nisam išao sa vama nazad do Bgd.

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

...kao talenat da se izgubim, u jurcanju za VladimiromJ i plavim KLEom [izvini covek sto zaboravih kako se zoves] ...

Taj sa plavim KLE sam ja. Ajde sad jednu fotografiju i tog KLE, ovako izgleda kao da nisam ni bio.

Hvala Lalajku na sjajnoj organizaciji i hvala svima na fenomenalno provedenom danu.

Žao mi je što sam morao zbog obaveza i udaljenosti  ( ukupno 800+ km ) u nedelju da krenem u 8 i nisam išao sa vama nazad do Bgd.

evo od mene neprikosnoveni dokaz za svakoga ko posumnja da nisi overio...

post-3149-1287899770817_thumb.jpg

• Zainteresovan, 695 postova

evo je jedna KLEmentina kod mene :) ... što je ružna boja, brate, daj nijansu, da farbam tako hondu :D

post-3295-12878997706458_thumb.jpg

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Nemam reci kojim bih mogao da iskazem koliko sam ponosan na sve vas, na celu nasu BJB pricu... Stvarno ste na velicanstven nacin ostvarili sustinu i cilj postojanja ovog sajta i nas kao nekakve organizacije... Svaka cast svima!

Moji matorci i sestra su mi dosli preko vikenda zbog neke svadbe i nikako nisam mogao da se izvucem... Ali mi je onih par minuta sa vama pred polazak napunilo srce za vikend :) Hvala svima za to.

Sto se tice naredne vikend voznje, prepusticu cast nasem guru Lalajku da to natenane pripremi i blagovremeno objavi. A do tad cemo organizovati tradicionalnu voznju do Ljiga ;)

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

momci svaka vam cast....bas mi je krivo sto nisam mogao dobiti slobodan dann:(

turu do ljiga?:) jel to bese rostiljanje kao prosle god?;)

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Bas tako, al ovog puta bismo mogli da organizujemo i kupanje u bazenima banje, a i neko prase bi moglo da padne za slobodu :)

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Bas tako, al ovog puta bismo mogli da organizujemo i kupanje u bazenima banje, a i neko prase bi moglo da padne za slobodu :)

jel to neko pomenuo prasence  ::) ::)::) ::) ;D ;D ;D ;D :P :P :P

kad ce  ta voznja za ljig ???

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Auuh tek sad uspeh da sednem za comp.

Dakle ljudi - stvarno KAPA DOLE (da ne kazem kaciga :D). Ne znam da li ste svesni - ali vec nakon prvih 5km imao sam osecaj da sam vise brinuo za bezbednost svog sina dok sam ga ostavljao u vrticu nego na ovoj voznji. Pa na njegovoj dozvoli se ni mastilo jos nije osusilo a on je ladno s VAMA uknjizio >500km i to kakve voznje. A pri tome NI SEKUNDE RIZIKA koji bi nam pokvario velicanstven dozivljaj. NEPROCENJIVO. Nema reci kojim bi vam se - ali bukvalno SVIMA - zahvalio na PAZNJI, BRIZI i ZASTITI koju ste u svakom trenutku voznje pruzali mom junioru

a svakako i meni kao pocetniku i novom u grupi.

Putopis sa route kojom ce se voziti, topic "voznja u grupi" pa potom savrsena realizacija planiranog su u stvari tajna uspeha celog dogadjaja i ove nase kolektivne ekstaze - Lalajko majstore CESTITAMO od srca.

Pokusao sam da osetim delic tvoga zadovoljstva i ponosa iz ove price. Predpostavljam da je predivan osecaj dok gledas Junoira kako pegla ispred tebe.

I ja jedva cekam da osetim to isto.

Siguran sam da ste SVI svesni cinjenice, ali ja jednostavno moram da kazem da je BJB sa svima koji ga cine - CETVRTA DIMENZIJA !!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja