Miki_954 78 Napisano Maj 7, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako danas sam malo pazario neke stvarcice... Kupio sam koznu RICHA-inu jaknu R-TEC Rukavice RICHA SuperSport crne: I AGV GP PRO kacigu u stilu Valentina Rossi-a To bi bilo to za pocetak, odusevio sam se kad sam nasao Rich-u, i prezadovoljan sam izradom i kvalitetom. Live slike za koji dan, nemam vremena za forum ovih dana uopste... motor :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MRKI 0 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: Lazarevac-Australija Prijavi odgovor kao problematičan Super je care i da te dugo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan I da ti nikad ne zatreba. Btw, koliko su rukavice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan uuuu...ala je lepa kaciga....cestitam i na motru i na opremi drugar...da te lepo sluzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan i mene interesuju rukavice! Koliko su kostale ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 8, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim zeljama, valjda ce skoro da padnu neke kozne pantalone i neke cizme (nadam se OXTAR-u AirTech ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ja moju jaknu planiram da promenim uzeo bi nesto kao tvoju slicnu ili istu kazi mi kolika je bila cena ako nije tajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uhh kaciga :o :o PREDIVNA JE!!!!!! a i dobra je za saobracaj, kao da je u zlatnom preseku!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1073 Napisano Maj 9, 2008 Ne silazi, 5484 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Neka te dugo sluzi! AGV izgleda odlicno, ali na zalost ne pase mi njihov kalup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Moracu da vas razocaram, stigao mi Rossi ali druga sara... ni ja ne verujem al jbg, sta je tu je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan LUCKY BASTARD Super,nek te dobro chuva!!! Kolko je para kaciga? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li da ostavljam ovu kacigu il ne. meni extra izgleda i ok je ali ta boja mi nikako ne ide uz motor :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Odgovori ljudima koliko te je kostala oprema pojedinacno...mene interesuje gde si kupio jaknu????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre care,shta se shminkerisesh.... Ko da je bitno dal ti ide uz motor.... Meni je sva oprema sharena,nek mi kazhe ko shta oce..... Ako ti odgovara i zadovoljan si.... samo nosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, izgledada ce tako i biti... ali mozda menjam ovu kacigu za suberta crno-zutog, videcu. A sto se tice cena evo cena iz swiss-a: Jakna 450e, kaciga 550e, rukavice 120e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, izgledada ce tako i biti... ali mozda menjam ovu kacigu za suberta crno-zutog, videcu. A sto se tice cena evo cena iz swiss-a: Jakna 450e, kaciga 550e, rukavice 120e... Pa to je preko 500 eura ?! :o Ali i izgledas kao soba do ulice ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, izgledada ce tako i biti... ali mozda menjam ovu kacigu za suberta crno-zutog, videcu. A sto se tice cena evo cena iz swiss-a: Jakna 450e, kaciga 550e, rukavice 120e... Pa to je preko 500 eura ?! :o Ali i izgledas kao soba do ulice ! Zanimljiv komentar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Jasha je do 00,a za rukavice nikad ne bih dao toliko para...Ali,tvoj cash - tvoj izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan A gde je crni vizir? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan A gde je crni vizir? ;D ;D ;D E to cemo iz Markosa kad stanem malo na noge.... Btw necu crni uzecu onaj titanijum look, mirror kako vec.. ogledalo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ima se,mozhe se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan A da zaboravih da sam uzeo i tank torbu od Majstora Kvarise. Jer njemu na DR-a ne pasuje, tj ne moze na DR-a tank torba sa magnetima, vec mora sa kaisevima... Naravno torba je marke RICHA, kompletiram opremu polako i sve u fazonu(kako moj drug kaze) RICH(A) BITCH.. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...