ikaron78 3 Napisano April 2, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima novi sam ovde od danas ponosni vlasnik burgmana 400... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deJansbc 16 Napisano April 3, 2019 U prolazu, 58 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Integra NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao . Baci neku sliku masine da vidimo kako to cudo izgleda .Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ikaron78 3 Napisano April 3, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ikaron78 3 Napisano April 3, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deJansbc 16 Napisano April 3, 2019 U prolazu, 58 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Integra NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Prava masina, ja isto gledam da kupim ovaj k9, mnogo dobar motor. Jesi ga kod nas uzeo, ili od preko? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ikaron78 3 Napisano April 4, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas ovde, ali je uvezen iz Bugarske.. Ja ga kupio i odmah registrovao na svoje ime.. evo dva dana ne silazim sa njega.. cak i moj najbolji drug ga vozio i mnogo mu se dopao i sad ce i on da kupi takav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...