milanni 68 Napisano April 2, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vlasnik od 2012. Preso 180000km Sto se tice motora i limarije u odicnom stanju. Enterier odlicno ocuvan u autu nikad nije zapaljena cigareta. Registrovan i uradjen reatest plina koji vazi jos 5 godina u pitanju je sekventni plin. Pre 2 dana stavljeni novi diskovi i nove plocice pozadi. Prodajem ga jel sam uzeo drugi auto pa mi je ovaj sad visak ako nekog zanjima mogu poslati jos slika ili neki video. Cena 2300e Tel 060/0833950 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano April 2, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio da stavim diskove i plocice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Jul 9, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo da obnovim oglas 2100e Bili malo do Budve bez problem naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...