FFBikerSar 810 Napisano April 2, 2019 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od najboljih europskih firmi za vizire za motore i skutere je MRA. Nisam siguran imaju li zastupnika/prodaju i u Srbiji, ali u BiH imaju oficijelnog zastupnika u Brčkom, i cijene iste kao i u Njemačkoj. Ja sam imao njihov viši vizir namontiran na BMW K100LT https://www.mrashop.de/com http://sbk-kawasaki.ba/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano April 8, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Sorry sto ti upadam u temu, ali me interesuje da li je neko probao ove produzetke vizira, npr kao ovaj: Airflow Adjustable Windscreen Wind Deflector Universal Motorcycle Windshield for Kawasaki BMW Ducati honda Benelli KTM Triumph-in Windscreens & Wind Deflectors from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com I, da li je neko na R motor ikada ovo stavljao? Znam, smijesno zvuci, ali posto je kod mene ipak R, a guvernal i moj stil voznje su turing, onda mi je vjetar na preko 80 km/h ubistven. Na 100 hoce kacigu da mi skine, na 110 glavu da otkine a na 120 i vise hoce i ostatak mene da skine s'motora... Pa kontam da probam ovako nesto da narucim... Vrijedi li para? Nije skup, 30-ak KM dodje a kod nas na nasim oglasima ovakav isti prodaju za duplo vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 810 Napisano April 9, 2019 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Znam da imaju takv nastavci za jedan od BMW touring modela, mislim R1200RT, ali ne znam kako dobro funkcionisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Novembar 2, 2019 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam bas takav dodatak vizira,narucen sa ali expresa..odlican je,zadovoljan sam,isproban na brzini do 160km/h, na tu brzinu nema da mrdne..Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Novembar 2, 2019 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti mozda bolja varijanta,takodje radi posao za sve pare....Universal Motorcycle Risen Adjustable Wind Screen Windshield Spoiler Air Deflector for Honda BMW F800 R1200GS KAWASAKI YAMAHA Universal Motorcycle Risen Adjustable Wind Screen Windshield Spoiler Air Deflector for Honda BMW F800 R1200GS KAWASAKI YAMAHA-in Windscreens & Wind Deflectors from Automobiles & Motorcycles on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day S.CLICK.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Novembar 5, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Imate li predlog, savet, koji aftermarket vizir mogu da stavim na BMW F 750GS? Takođe ako postoji predlog za zaštitu fara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Novembar 5, 2019 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On 11/2/2019 at 7:46 PM, kaligula1 said: Ja imam bas takav dodatak vizira,narucen sa ali expresa..odlican je,zadovoljan sam,isproban na brzini do 160km/h, na tu brzinu nema da mrdne.. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka meni stigao pre koji dan, ali posto cim zahladni rasklapam motor u delove kontao sam da ni ne vredi da ga stavljam dok ga ne sastavim opet. Ohrabruje me ovo sto kazes da stoji kako valja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...