toomuchsauce 79 Napisano April 1, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao iskustva sa ovim poduhvatom? Naime planirao sam da nekako skinem ovaj fabricki zadnji blatobran jer mi je preruzan i prevelik, ali sa onda skontao da je blatobra iz jednog dela spojen sa tom plastikom ispod sedista...i sada potrebne su mi ideje kako bih to mogao uraditi, da li neko zna? Ja sam imao ideju da nabavim jos jedan taj podbranik, odsecem deo gde je blatobran i onda odsecem od ABS plastike ravan deo umesto blatobrana i zavarim za taj podbranik..ima li neko drugu ideju? Crni motor je moj, a planirao sam nesto kao na ovom zutom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17894 Napisano April 1, 2019 Integrisan, 5268 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Don't do it. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano April 1, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Sto da ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano April 1, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo ti video i covek je jos uradio sablon za tail tidy, Imgur IMGUR.COM Post with 185 views. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano April 1, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan E svaka cast, klipove sam gledao ali ovaj sablon mi je bio potreban, zahvaljujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10646 Napisano April 1, 2019 Hronični Motociklopata, 7386 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni je seljana to secenje blatobrana, nekad davno sam se i ja lozio na to ali srecom prerastao sam. Samo pazi, nemoj posle da imas problem da te vracaju s tehnickog zbog budzevine, poostreni su zakoni po tom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano April 2, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan A sta znam, ovaj moj blatobran m je bas ogroman i ruzan, ajde da je onaj manji kao na novijim modelima pa bih i prezalio A bas zbog tehnkckog sam mislio da kupim jos jedan polovan taj podbranik pa da njega isecem, da mogu da vratim fabricki kada idem na tehnicki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13250 Napisano April 2, 2019 Ne silazi, 7497 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tablica je ružna pa ružna, skidao ne skidao blatobrana to ti je. Samo ćeš da napraviš lom od ispravnog a i verovatno ne voziš po kiši... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano April 2, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano April 2, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro to za tablicu znam da mora imati odredjen ugao pod kojim je montirana, to stoji...ali kada bih skinuo fabricki blatobran i postavio drugi drzas tablice, onaj podesevi, isto bih imao kao i na fabrickom svetlo za tablicu, zmigavce i ono crveno macje oko. Nista, onda mi jedino preostaje da se raspitam kod obih sto rade tehnicki sta i kako sme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...