sale125 680 Napisano Mart 31, 2019 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari! Od 2012. sam zeleo da imam ovaj auto, ali nikako nisam imao dovoljno ni da ga kupim, a kamoli vozim i odrzavam Cim sam odlucio da se vise necu vracati na brod, pogledao sam par njih i kupio ovog pre par meseci. U pitanju je BMW e39, 2497ccm dizel, automatik sa oko 430k na satu. Kilometraza me nije plasila jer auto sa toliko kilometara ne moze biti savrsen, a i skroz je realna. Trebalo je malo ulaganja i ljubavi, i cim sam ga uzeo uradio sam servis motora i menjaca, zamenio ramena i stavio nov bosch akumulator, reparirao insteument tablu zbog mrtvih piksela. Auto je generalno u dobrom stanju, sa minimalnim ulaganjima i potrebno ga je registrovati. Prodao bih ga samo iz razloga jer je jedan od mojih prijatelja odlucio da proda svoj e39 koji mi se svidja vec neko vreme unazad. Taj je 3.0 Dakle da rezimiramo: BMW 525dA Automatik 2002. godište 430k Zimske gume Centralna brava Crna koža Automatska klima Auto nije registrovan i cenio bih ga 3200€ Ko zeli da kupi automobil koji je preudoban, prava ladja koja na otvorenom trosi 6-7L, ovo je prava prica Sve dodatne informacije mozete dobiti na 0631753102 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...