Motorcyclist 16853 Napisano Mart 30, 2019 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje su kacige u ovom cenovnom rangu koje se mogu naci kod nas? I ako moze naziv prodavnica/sajtova koji ih imaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 776 Napisano Mart 30, 2019 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Overi Airoh Valor koji je tu negde sa cenom. Drug je uzeo pre ~18 meseci i vrlo je zadovoljan sa njom, mnogo srecniji nego sa MT ponudom u svakom slucaju. Kasnije je dobila pet zvezdica na Sharp testu ako ti nesto znaci. Pinlock je 3000-4000, zatamljeni viziri u istom rasponu, u kutiji stize samo kaciga, vrecica za istu, mrezica ispod brade sto ide i gomila reklamnog materijala za dodatnu opremu i ostatak Airoh ponude. Airoh ponudu kod nas drzi Kompp iz Batajnice. Ja sam za sebe hteo da uzmem HJC RPHA 10 jer moze drug da mi je donese iz EU po smesno maloj ceni, ali nakon poredjena Sharp testova i pozitivnog iskustva druga koji je koristi od kad se pojavila kod nas sad samo cekam da stignu nove grafike da se ponovim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2561 Napisano Mart 30, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I moj glas ide za Airoh, imam jedan model FF. Stavio crni vizir i prezadovoljan za ono što sam dobio za nekih 100E koliko se sećam da sam je platio pre 5-6 godina. Koristim je za skuter kad zazimi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 30, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan MT i LS2 za oko 75 evra sasvim zadovoljavajuce. Koliko para toliko i muzike. Pricam o full face kacigama, flip up sa naocarima i pripremom za pinlock su oko 100e pomenute gore marke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Mart 30, 2019 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Pingvin37 said: MT i LS2 za oko 75 evra sasvim zadovoljavajuce. Koliko para toliko i muzike. Pricam o full face kacigama, flip up sa naocarima i pripremom za pinlock su oko 100e pomenute gore marke. Fullface me jedino i zanima i pozeljno da ima pripremu za pinlock. Naocare me ne zanimaju imam svoje Hvala. LS2 vs MT i tako ta poredjenja me zanimaju u tom rangu. Nivo buke i sl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 30, 2019 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam MT Revenge Replica GP (100e) koristio je 2 sezone i bio sam zadovoljan, jedino je sto je malo losija guma oko vizira pa pistanje vetra zna da nervira Sad sam kupio Airoh Valor Marshall (125e) cekam da mi stigne iz IT pa javljam iskustva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Mart 30, 2019 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neki Scorpion exo u ovom rangu? 490? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 30, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Čekam da mi stigne HJC Cs-15 kaciga, pa kada je probam, javljam utiske... Može da se uzme u MRG Shop-u za nekih 90-tak evra... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Mart 30, 2019 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ThePainkiller said: Čekam da mi stigne HJC Cs-15 kaciga, pa kada je probam, javljam utiske... Može da se uzme u MRG Shop-u za nekih 90-tak evra... Vidim kod njih na online shopu samo neke cross kacige? Ima cs-15 vidim i na drugim mestima oko 13.000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 30, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Motorcyclist je napisao: Vidim kod njih na online shopu samo neke cross kacige? Ima cs-15 vidim i na drugim mestima oko 13.000din Imaju oni mnogo vise u ponudi...ali nisu stavili na sajt. Najbolje ti nađeš koja ti odgovara i pozoveš njih da ti je nabave... Ili odeš do njih i vidiš katalog pa izabereš, tako sam i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Mart 30, 2019 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, ThePainkiller said: Imaju oni mnogo vise u ponudi...ali nisu stavili na sajt. Najbolje ti nađeš koja ti odgovara i pozoveš njih da ti je nabave... Ili odeš do njih i vidiš katalog pa izabereš, tako sam i ja... Morao bih probati ipak iako znam da nosim M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 30, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja poručio L, pa kad stigne sledi proba... Ako ne odgovara, ostaje njemu na stanju da je prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Mart 30, 2019 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obim glave je 57-58 to znam al zavisi dosta od debljine sundjera. Kontao sam da uzmem u skorije vreme neku na kredu, cisto da obnovim malo opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 30, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Motorcyclist said: Fullface me jedino i zanima i pozeljno da ima pripremu za pinlock. Naocare me ne zanimaju imam svoje Hvala. LS2 vs MT i tako ta poredjenja me zanimaju u tom rangu. Nivo buke i sl? Nivo buke zadovoljavajuci, al jbg, ne moze da se poredi sa nekim skupljim modelima I brendovima. Nema pripreme za pinlock za tih 75 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Mart 30, 2019 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Pingvin37 said: Nivo buke zadovoljavajuci, al jbg, ne moze da se poredi sa nekim skupljim modelima I brendovima. Nema pripreme za pinlock za tih 75 evra. Ima za 100e pripreme, za 75 ne verujem, to da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Mart 30, 2019 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi Airoh u odnosu na MT/LS2 po karakteristikama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Mart 30, 2019 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro pitanje sharp testu ima 5 zvezdica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Mart 30, 2019 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi palo napamet, moram gledati i oblik brade zbog montaze kamerice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Mart 30, 2019 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam tu HJC CS 15 za suvozacicu. Izasla me 7600 sa povratom pdv Za te pare sasvim dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Mart 31, 2019 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, DjoleLO said: Uzeo sam tu HJC CS 15 za suvozacicu. Izasla me 7600 sa povratom pdv Za te pare sasvim dobra Gde si kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Mart 31, 2019 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Firma SBK Brcko (BiH) Imam -30% na HJC i Kappa proizvode. I na tu cifru -14.5% pdv kao strani drzavljanin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 31, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Motorcyclist said: Ima za 100e pripreme, za 75 ne verujem, to da. Ipak ima pripremu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Mart 31, 2019 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas azuran sajt Ovlasceni predstavnik za HJC, Kappa, Motorex. Ima nesto i Dainese (-20% od cene na Dainese zvanicnom sajtu), AGV, RST... Radi i Reginu, Hiflo filtere i KN, rasprodaja Motula (-30%)... Za robu preko 50€ moze povrat pdv +38761179937 Haris Slobodno ga zovi na viber i reci da ti je Djole iz Loznice dao br. +38749217566 je broj radnje, ali bolje sa njim da se cujes zbog popusta. Pon-pet do 16h Subota do 14h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Mart 31, 2019 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Poredjenje sa Motolandom Rade slicne brendove 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bocca_bastard 6872 Napisano Mart 31, 2019 I didn't start the fire, 6098 postova Lokacija: NBG Motocikl: Biffer 1L, Kliks 0.65L Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo! Hvala ti. Kontaktiracu Harisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...