SlobaBt 9 Napisano Mart 29, 2019 U prolazu, 10 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Tomos BT 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, kao što naslov kaže kupujem motor na A1 kategoriju, tj do 125cc i 11kw/15ks. Raspolažem sa 1000 evra, u obzir dolazi sve i svašta, sport, naked, samo Skuteri i Tomosi ne. Može i nešto veće snage, ali da piše da je 11kw. Nije mi prvi motor, vozio sam i 2t i 4t, nije mi bitna brzina, koliko to da me preveze do grada i po gradu, idealna bi mi bila Honda cbr 125, ali znam da je za te pare baš i nema. Može i nsr, Aprilia rs itd.. Isključivo od vlasnika, neću opet da jurim vlasnika. Imam i Tomos BT 50, sređen top, friziran (uspeo sam 120 na autoputu da razvijem) registrovan do septembra, vlasnik sam, pa ako neko hoće možemo da se dogovorimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
micko39814 0 Napisano Mart 30, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1100evra CBR 125R full stanje nigde ogreban,novo ulje,svecica ngk promenjen filter ulja i vazduha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobaBt 9 Napisano April 3, 2019 U prolazu, 10 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Tomos BT 50 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazite? Mogu li neke slike i više informacija u pm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...