vasa.93 2655 Napisano Mart 28, 2019 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Telefon je kupljen u Telenoru krajem marta prošle godine i praktično je u garanciji još godinu dana. Model je Orchid Gray sa 64GB interne memorije i 4GB RAM-a, SIM Free je. Uvek je nošen u zaštitnoj futroli, nije ispadao i slično, nije bio u vodi itd. Praktično nema nikakvih fizičkih oštećenja niti ikakvih tragova korišćenja bilo gde na telefonu. Odrađen je zvanični update sistema na Android Pie 9.0.Imam originalno pakovanje sa svim što dolazi u njega (brzi punjač, USB data kabl, USB OTG adapter, MicroUSB -> Type C adapter, slušalice), pisanu garanciju i račun iz Telenora. Slušalice nisu nikada korišćene, još uvek su u zaštitnoj foliji u kutiji, a slično je i sa punjačem - telefon je skoro uvek punjen na bežičnom punjaču. Uz telefon idu i dve zaštitne futrole - jedna obična silikonska i druga na preklop od tvrde plastike. Na slikama nema punjača i MicroUSB -> Type C adaptera, ali postoje i idu u paketu. : ) Slike telefona trenutno nemam, te je stoga kupovinu najbolje obaviti u Nišu. Link do KP oglasa gde se nalaze neke sličice i kontakt: Mobilni telefoni : Samsung Galaxy S8 SM-G950F 4GB RAM + 64GB 28.03.2019 - ID 75584790 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Telefon je kupljen u Telenoru krajem marta prošle godine i ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11992 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 1299 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako je kod vas dole ali ja moj isto u perfektnom stanju sa svom opremom pre mesec dana prodao za 310 jedva,jbg izasla 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Mart 29, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio pre 2 nedelje garancija operatera do okt 2020 za 320 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2655 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama. Cena je podložna promeni svakako, pogotovo za kolege sa foruma. Ovu sam stavio onako okvirno prema onome što sam video da ima po oglasima tamo. Ako je neko zainteresovan, lako ćemo se mi dogovoriti... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2655 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Smanjih i tamo cenu, pa ono... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2655 Napisano April 4, 2019 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Otišlo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...