MISIRAC 42 Napisano Maj 9, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 10, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 10, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ja cu valjda skociti motorom(nadam se). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 10, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine skup je bio stvarno odlican tako da cu doci i ove godine sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 10, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 10, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Au kako si reko to Atila ko da je sveti Petar.Nije on jedini valjda kod nas. Vidimo se u Sapcu :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 10, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 11, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bio prosli put. Preporucujem svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 13, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 15, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li tje neko mozda u petak po podne itji za Shabac... Ako ne...Karlos i ja tjemo u subotu oko podne krenuti, pa ko hotje moze da nam se pridruzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 15, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako je verovati ovoj vremenskoj prognozi za 5 dana onda bi u subotu moglo da se ide a u petak zajebano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 15, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je verovati ovoj vremenskoj prognozi za 5 dana onda bi u subotu moglo da se ide a u petak zajebano... Ma ja u svakom sluchaju idem [imam brdo rodbine tamo] i to mojim "raspadakusom" od motora...Valjda tju stitji u jednom komadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 15, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako budem isao nosim sav alat,vozim polako i gledam da nisi negde pored puta Vidimo se verovatno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 15, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Valjda tju stitji u jednom komadu Boga mi bice cupavo Vidjeo sam te prije neki dan kako vozis tj. divljas po onim ulicama... ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 15, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, supruga i ja idemo, moguce jos jedan par, doduse na skuteru su ali ne mari - primamo ih u drustvo , ali mi smo sporovozni, idemo starim putem pa ako koga sretnemo - super. Poci cemo ipak malo pre podneva, mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 15, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan bogami bice i trke ubrzanja eto prilike za Draga ako namontira onu svoju krsinu :biker: Sta dobija pobednik :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 15, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 17, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 17, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan bogami bice muke oko ubrzanja jebu nas zandari najstrasnije :kaboom: Znaci nece biti trk :?: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Maj 17, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem u subotu oko 12. Oce jos neko tad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Maj 17, 2006 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Aj videcemo dal' ce ekipa iz blokova ici... Vrlo verovatno da hocemo. Polazak bi onda bio oko 12 iz Sola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Maj 17, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Exelente! Javi pa se vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 18, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ja necu moci da idem u Sabac na skup zbog problema sa zdravljem (ocima). U nedelju uvece desila mi se teska nezgoda u garazi pa sam bio par dana u bolnici i do ponedeljka ne smem da se krecem (samo do wc-a i nazad), a tada idem na kontrolu i reci ce mi da li cu biti operisan ili ne... Sad odoh u off al ajd... Mozda cete videti Brku Seniora na cuvenoj CB450s, mojoj bivsoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 18, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ja necu moci da idem u Sabac na skup zbog problema sa zdravljem (ocima).U nedelju uvece desila mi se teska nezgoda u garazi pa sam bio par dana u bolnici i do ponedeljka ne smem da se krecem (samo do wc-a i nazad)' date=' a tada idem na kontrolu i reci ce mi da li cu biti operisan ili ne... Sad odoh u off al ajd... Mozda cete videti Brku Seniora na cuvenoj CB450s, mojoj bivsoj...[/quote'] Brko,budi dobar...I da Nam se shto pre oporavish!!! ps.sl.put nosi naochare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 18, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...