vladaktm 0 Napisano Maj 7, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 990 SM Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ide na Motohappening na Grobnik od 16.-18.05? Ima li zainteresovanih da voze tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1040 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 3004 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas se vozi otvoreni trening na batajnici, em je blize, em jeftinije..... A i nase je nase..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bubba zanetti 2 0 Napisano Maj 7, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas se vozi otvoreni trening na batajnici, em je blize, em jeftinije..... A i nase je nase..... ;D upravu si jeste blize i jeftinije ali ljudi ko moze novcano da se istege treba otici tamo na pravu stazu,to nema veze sa voznjom kod nas,vozi se totalno drugacije.ranije nisam propustao ali sad nemogu nikako da idem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladaktm 0 Napisano Maj 7, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 990 SM Prijavi odgovor kao problematičan Sveka cast nasoj Batajnici ali ja to nikako ne bi uporedjivao sa Grobnikom, ono je jebeno dobra staza i ko jednom ode tamo siguran sam da se nece vratiti ravnodusan!!! Ali sve treba probati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1040 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 3004 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine je trebalo da bude vise treninga na batajnici, ali je bio samo jedan.... Zbog slabog odziva.... Kakva je takva je NASA je, i ja sam za to da se podrzi, vozi ko zeli, pogleda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Maj 11, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ste obijica u neku ruku u pravu,ali za 4000 din ili 50 eura mislim da je Grobnik mnogo bolja solucija,i sto se tice bezbednosti, a da nepricamo o asfaltu,LICNO mislim da je ta cena kod nas ipak malo skupa,mogao bi neki moto savez ili drzava to da finansira za bolju bezbednost u saobracaju recimo,mnogo se nauci na stazi........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ste obijica u neku ruku u pravu,ali za 4000 din ili 50 eura mislim da je Grobnik mnogo bolja solucija,i sto se tice bezbednosti, a da nepricamo o asfaltu,LICNO mislim da je ta cena kod nas ipak malo skupa,mogao bi neki moto savez ili drzava to da finansira za bolju bezbednost u saobracaju recimo,mnogo se nauci na stazi........ Lepo si to rekao,neki moto savez,ali to sigurno nije nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Maj 12, 2008 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan dovoljno je to da se ove sezone u RR voze samo 4 trke...heheh,pa vise trka ima moto klasik .... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...