DedaSale 52 Napisano Mart 7, 2019 Grandpa, 135 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda X11 - Monstrum Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoć da bih zamenuo pločice na Hondi Shadow VT 600 (PC21) iz 1993. god. Naime, naručio sam iz Luisa, ali mi stigle pogrešan oblik. Sada tražim nešto ovde u Srbiji, čisto zbog brzine. Naručio sam Saito sinter - ali ne paše. Sada su na prodaju, ako nekome treba, nove, mirišljave, u kutiji, po ceni koliko sam ih i ja platio 25€ Pitanje je koje pločice da tražim, i gde ih ima. Evo slike skinute pločice, a i ove što sam dobio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 7, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobio si po ferodu fdb 664 a trebalo je fdb 663 ,neko je pogrešio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 7, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ide na razne motore ali sve po 2 diska i na neke skutere po jedan,tu ćeš lakše prodati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...