dj.stefan7 3 Napisano Februar 22, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki Gsf 600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo. Zovem se Stefan, 29g, Zemun. (Pisem prvi post na bilo kom forumu pa razumite ako nesto ne bude kako treba. ) Motore obozavam od kad znam za sebe ali do sad nisam imao prilike da postanem vlasnik. Bilo je čekaj da završiš školu, da nadješ posao, tek si se oženio, čekaj prvo stan,čekaj imas malu decu i tako u nedogled... e sad je vreme da se nesto pazari i eto me na forumu da se konsultujem oko kupovine. Inače merkam jednog Vfr-a 99g. To mi je primarno. Mada mi se svidjaju i naked varijante. Uglavnom Honda. Nadam se sa cemo se lepo druziti. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10472 Napisano Februar 22, 2019 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Februar 22, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Sent from my RNE-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Februar 24, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16654 Napisano Februar 24, 2019 Integrisan, 4963 postova Prijavi odgovor kao problematičan Welcome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Februar 25, 2019 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam ti došao, na najboljem si putu, što se tiče izbora i marke i modela, tako da ti i ne trebaju dalji saveti, samo pamet u glavu i srećno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano Februar 25, 2019 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao.. Hah ovo me potsjeti na ono kad kažu: "Sve u svoje vrijeme"..Pa de nešto u moje vrijeme, de kad ja hoću A za takav motor uvijek je vrijeme, brzu kupovinu želim.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Februar 26, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ili, sto kazu: "ponasaj se u skladu sa svojim godinama". Pa ne znam, nisam nikad prije imao ove godine... Pozdrav i dobro dosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Februar 27, 2019 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao,evo i meni je u planu ta generacija vfr-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Mart 2, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...