ilijazec 14 Napisano Februar 18, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti pazicu javim ti sta je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Februar 19, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan uplaijo sam ga bas sad kolko sam se mucio jedno 10 puta sam punio akumulator i juce uvece gledam nesto na youtube neki lik pali suzuki i sprica nesto u filter a ja se setim jebote pa START SPREJ brate i upalim ga ko nista. znaci mama svih mama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MihailoLeskovac 0 Napisano Mart 13, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci, pre neki dan sam uzeo Husqvarnu 610 kubika i pri paljenju sam joj dao gas, prvo bez gasa a kad sam video da ne pali dao sam i gas (ne znam zasto sam to uradio), skidao sam svecicu i video da je crkla, uzeo novu i izverglao lepo da izadje visak goriva, opet nece, vidim da ste iskusni oko ovih motora, pa ako mozete da mi date neku smernicu sta i kako, hvala Vam unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...