Prašinar 529 Napisano Februar 15, 2019 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam ove godine da se ponovim sa nekim 4t mopedom međutim kod nas je izbor malo je reći nikakav. Od wr-ke bi uzeo samo model od 2003 znaci da ima anlaser,ktm da je u sto boljem stanju. Nije mi hica,jos uvek se pare skupljaju ali ako bi iskrslo nesta povoljno moze da se kupi i odmah. Ako neko ima neki od ovih modela ili zna nekoga ko ima neka piše. Jedino sto nebih nikako uzeo motor bez krstenice,mora da ima bar neki trag. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 641 Napisano Maj 2, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan U nekim kombinacijama sam došao do modela koji ti, kolega poseduješ. KTM 450 exc-r 6 days 2008 god. Rekao bih sa svojim skromnim znanjem da nije u lošem stanju. Zanimaju me tvoja iskustva sa ovim modelom i da li postoje važne smernice što se tiče njegovog održavanja. Za početak u probnim vožnjama se lepo ponaša. Ima puno snage, lepo pali i nema nekog vidnog habanja same mašine. Okolo nije loš s obzirom na namenu. Jedina stvar koja me malo buni je što u vožnji pojačava ili tačnije menja ler gas. Da li je to uobičajeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Maj 2, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa mojim prezadovoljan ali i kupio sam ga u fabrickom stanju,off voznje izgleda nije ni video,svaki sraf originalan,nista prepravljano i budzeno,nikad otvaran a uzeo sam ga sa 370 radnih sati. Promenio sam mu klip i sad je na oko 480. Odrzavanje je kao i za sve motore te klase,ulje se menja na 10rh ali zavisi i od stila voznje.Sam motor je veoma kvalitetno odradjen sto se tice plastika i ostalih aluminijumskih delova,nema pucanja krivljenja prilikom padova. Sto se tice ler gasa kod mene se to ne desava a i ne znam sta bi moglo to da ga zeza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 641 Napisano Maj 2, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru. Ako nije problem, biću slobodan da pitam za iskustva u narednom periodu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 641 Napisano Maj 2, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je još neko na forumu delio iskustva sa ovim motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Maj 2, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Bice mi zadovoljstvo ako ti budem nekeko mogao pomoci,slobodno me kontaktiraj. Nisam siguran da ima nesta konkrrtno za taj model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Maj 6, 2020 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li u Pozezi ekipa za voznju po sumi, kojim predelima se vozi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 641 Napisano Maj 7, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam ljude koji organizuju vožnje kvadovima po šumama. Njima se priključi po neki motor. Znam da su bar dvojica iz okoline takmičari u nekoj hard enduro kategoriji ali da imaju neke organizovane neobavezne vožnje, to još ne znam. Javljam kad saznam a što se tiče terena za vožnju ima koliko hoćeš. Kod mene ima super terena makadama, šume, vožnje potokom a sve u krugu od 5 Km oko kuće. Kad to dobro ispitam tek onda krećem dalje prema Maljenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...