Drakulj012 11 Napisano Februar 7, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Gsxr 600 k2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dragi bajkeri. Zovem se Dimitrije, dolazim iz Pozarevca, imam 19 god. Veliki sam ljubitelj motocikala jos od malena, da li prvenstveno zbog gena svog oca i dede to ne znam, ali znam da mi je srce uvek bilo puno kad god vidim i cujem motor, a tako je i danas ljubav prema dva tocka ostaje nepromenjena! Nadam se da je ovo dovoljno za prvo upoznavanje, zeleo bih jos jednom sve da vas pozdravim i nadam se da cemo se lepo druziti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano Februar 7, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Drakulj..veoma si mlad,a uživanje u vožnji traži pre svega mentalnu zrelost.... idi postepeno,nemoj da kupuješ i voziš motor samo da fasciniraš devojke... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Februar 7, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Februar 7, 2019 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Poz poz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drakulj012 11 Napisano Februar 7, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Gsxr 600 k2 Prijavi odgovor kao problematičan @Mister Bob Svaka vam je na mestu kolega. Vidim da je hronika sve veca iz sezone u sezonu, tako da iskreno ne bih voleo da se nadjem u njoj zbog nekog dokazivanja i glupiranja, nisam nikad bio takav tip a i nemam nikakve vajde od toga.. Smatram za sebe da sam sposoban da vozim motor ali kao sto kazete polako ima vremena za sve, kako se inace kaze "strpljen-spasen". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Деветнаестогодишњак са стрпљењем- први пут видим! Добро дошао! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...