Jump to content

Moto Zajednica

Mister Bob

Članovi
  • Broj tema i poruka

    27
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Mister Bob

  • Rođendan Avgust 14

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Interests
    malo voznje ,malo tehnike i malo fotografija...od svega po malo...:))))

Poslednji posetioci profila

6236 profile views

Mister Bob's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

20

Reputacija u zajednici

  1. Hvala na odgovoru, potrazicu.. Imam još jedno pitanje u vezi njih. Kako se spajaju sa kapom svecice ? Ona zaštitna guma na spoju je napukla uzduž, sam mi deluje klimavo, kao da će kabl ispasti iz te bakelitne kape koja ide direkno na svećicu ..
  2. Ti si beše vozio cf 150 ? Sada vidim da je izašao gt 650 , kakav je to kvalitet izrade ? Ovako mi deluje ok
  3. Lepša je skroz Naked, kao ova od kolege.. Dobra je i CB 1100 ex od ostalih golaća
  4. Baš ti je lep motor.. puj, puj da ga ne ureknem[emoji23] Nego, jesi negde gledao vizire, pošto i mene interesuju?
  5. Pa do osmatračnice sam i planirao, a možda i Izvor akva park na kratko, ako stignem. Mesec dana idem samo do posla motorom, jedva čekam sutra da ga ubacim u treću.. Hvala na predlogu za mali hrast, i tražio sam tako nešto..
  6. Sutra će biti fino, a i slobodan sam pa sam planirao od Beograda do Bukulje, do osmatračnice ili hotel Izvor, kasnije u povratku na neku klopu.
  7. Sajt ponovo radi i odličan je, kao i radnja
  8. Jel uzimao i ugradjivao neko Saito organic pločiče iz Loiusa? Oko 20 EUR za par.. I vidim set lanac+lančanici za 128 EUR . Jel su ok kvaliteti za te pare? Ove organske, jel su mekše, da ne pojedu diskove brzo?
  9. Apsolutno i stvarno i svaka im čast. Bili su ljubazni i odlično odradili posao u organizaciji. Čak su ponudili da nam nadju smeštaj ako nemamo, ali smo mi već imali rezervisan. A da se ne bi baš potpuno upbrazili, jedna lična zamerka , mogli su od ulaza u grad postaviti ili ofarbati šablonom na asfaltu neki putokaz do kastela , za nas koji dolazimo prvi put u BL . A u i povratku kući, izlaz na autoput 9. Januar nigde nije obeležen , pa nas je u Laktašima zbunio putokaz Bijeljina gde smo mislili da je lokalni, a bio je autoput samo bez oznake. Ovo nije zamerka njima naravno , nego gradu, ali eto..inače je put fenomenalan, odrzavan..pdličan po svim standardima..
  10. Verovatno je probao u obezbedjeni parking kampa. Ispred tržnice je zatvorena ulica, slobodan ulaz na parking i nema kola, samo motori. Tu na ulazu se dobije narukvica free, sa kojom se ni ne plaća ulaz u Kastel. I još.. A&D je sašio Muju dva puta [emoji106]
  11. Da li zbog ovih kiša , da li zbog drugih skupova, a i po aktivnosti na forumu izgleda kao da u BL neće biti gužve.. Medjutim,ljudi koji su tamo kažu da je sve spremno i najavljuje se lepo vreme bez kiše za ovaj vikend. Ja krećemu 7-8 h iz BG, plavi naked ,mašite .. Mile, javljam se za pivo petak popodne , ako sve bude ok..
  12. i ja sam gledao tu rutu, posle Brčkog se ide južnije , prema Dubravi, pa onda na Doboj, a odatle je do BL novi auto put. Znači ima svega, i regionalnog, i autoputa. Druga opcija je valjda posle Brčkog ići malo severnije,prema Dervanti ,pa se posle opet uključuješ na autoput..Možda bi neko, ko je već prolazio tuda, mogao bolje da objasni.
  13. čestitam..motor jeste skuplji,ali je fenomenalan. Želim ti mnogo km sa njim i lepih slika i putovanja i da podeliš to sa nama ovde..
  14. ja znam samo da neću autoputem, zato što je dosadno, a mami me da ga odvrćem, a zaštita od vetra je takva da posle 10 minuta od 120 kmh dobijem upalu vratnih žila.. zato više volim regionalni ...
  15. znam da je prognoza za toliki period više nagađanje,ali u zadnje vreme su dosta precizni na 24/ 48 sati, čak pogode i intezitet padavina , a ne samo da li će biti ili ne.. Ja se spremam, bez obzira na vreme, kompeltiram stvari, nabavio sam skoro sve,pa i kišno odelo, nadam se da ga neću vaditi usput ,e da,ostao mi je samo još zeleni karton...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja