rastkojokic 1697 Napisano Januar 27, 2019 Drug član, 2301 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Prosle godine sam uzeo trkačke oklope od zx6 da ih stavim na svoju zx636. Sve SKORO pase sem usisnika za vazduh. Covek koji mi je prodao oklope, preporucio mi je da zamenim usisnik i stavim onaj sa zx6. E sad ovo 'resenje' me malo kopka zbog par pitanja: - Da li, pre svega usisnik sa zx6 pase na zx636? - Ako pase, posto je drugaciji da li to znaci da ce i dovod vazduha biti drugaciji pa samim tim treba stelovati ubrizgavanje? Kao kada se zameni filter - znam, mozda sam paranoican... - Da li treba promeniti i filter vazduha? Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljusa. 47 Napisano Januar 29, 2019 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kada malo otopli doteraj ga kod mene pa cemo skinuti sa mog da probas. Pa ako radi znaces sta da radis. Moj ima k&n filter. Nisam jos stavio oklope,cekam malo toplije vreme pa taman kada ga rastavim mozemo prebaciti usisnik na tvoj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1697 Napisano Januar 30, 2019 Drug član, 2301 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Moze Ivane! Hvala na ideji! Samo da sto pre otopli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...