Steel_Stallion 647 Napisano Maj 5, 2008 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan jbg ne znam koliko je realno ali ako nesto naleti neka mi neko javi bio bih mu zaistsa zahvalan. sta mi treba je sledece 600 i 750ccm 99' godiste pa na gore trkalice od yamahe, suzukija, honde i suzukija (striktno r verzije, osim cbr600f) ili yamaha tt600 kilometraza pa recimo da ne prelazi 20ak hiljada unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislis da ces od toga naci za 3000e, jedino stranca nekog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan lepo si to zamislijo ali neide to tako za te pare 94.95god i najmanje 30000km i to ako naletis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Maj 5, 2008 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan kontam ja sve to, nego u sluvcaju da neko hitno prodaje ili nesto slicno, pa ako naletim ili naletite na nesto o tom smislu sam pisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan kontam ja sve to, nego u sluvcaju da neko hitno prodaje ili nesto slicno, pa ako naletim ili naletite na nesto o tom smislu sam pisao onda budi strpljiv i cekaj pravu priliku naletece nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 5, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan kontam ja sve to, nego u sluvcaju da neko hitno prodaje ili nesto slicno, pa ako naletim ili naletite na nesto o tom smislu sam pisao Tesko druze, mozda neki stranac. Ako nesto i naleti, otvori cetvore oci da ti ne bi uleteo neki "divljak". Obicno se takvi i prodaju za male pare jer je navodno "hitno". Budi oprezan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan skupi jos 500/600 evra i mozes da pazaris solidnod SRAD-a..... Mada tesko da to moze biti bez ulaganja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 5, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan skupi jos 500/600 evra i mozes da pazaris solidnod SRAD-a..... Mada tesko da to moze biti bez ulaganja.... Tako je...ima kod nas jedan Gsxr 600 2000to god.....u neverovatnom stanju! :o Pogledaj: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14606.msg220885#msg220885 Mislim da mozze josh ispod pomenute cene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 6, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Isprazni prijemno sanduce da ti posaljem PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj PM od mene....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan imam bgandita 600,`98 godiste,motor se vodi na meni,kod mene je godinu ipo dana uzet je u subotici,uradjen servis,iridiumske svicice,ulje i semerinzi u viljuskama........2800e a ima prijatelj yamahu yzf 600 thandercat,ima dva komada cena je do 3000e jedna je mladja oko 2000 godista a druga je ili 96 ili 98 nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Imas i moj Suzuki ako te interesuje,bez ulaganja je samo sto je malo preko 3000e..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Maj 6, 2008 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan Isprazni prijemno sanduce da ti posaljem PP. uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan eve ti moj bajk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deda Miloje 0 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan uzmi moje skuterche 600ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...