bikerboyz 56 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me jel neko ima da proda il da menja sediste za z750s za moje originalno Bakster sediste uz doplatu...meni ne odgovara pa sam mislio da preradim sebi neko drugo...javite se na 062 8595197 za dalje informacije...nemam slike u telefonu saljem na viber po potrebi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Januar 20, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cek, cek... Ti imas bagster I trazis originalno koje bi preradio? Ja na svojoj kawi imam preradjeno, rad BMS, (Boban Bg) ali mi je naslon za krsta dalje nego sto bih voleo...Sent from my Z10 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Januar 20, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izgled...Sent from my Z10 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Januar 21, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Da imam original bakster sediste kupio sam tako sa motorom ali meni je ovo blizu pa mi smeta...mozda bi tebi odgovaralo...slikaj mi ako mozes sediste malo blize...ja sam na poslu trenutno ako hoces mozemo da se menjamo....poslacu ti ja slike na viber Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Januar 21, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izvoli, upravo skljocnuto, nema nikakvih ostecenja, ni na meblu ni na kosturu sedista, radio ga je Boban, 180eura je kostalo.. Premeri deo koji i ja izmerih, hvala... Slike postavi ovde, bolje vidim nego na telefonu. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Januar 21, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo i na motoru... Mada cini mi se da primetih ostecenje na sedistu, deo ispod kacige? (na sedistu koje se nudi) Kod mene je u sedalni deo vozacevog mesta ubacen gel 2cm, nisam jos isprobao posto je zimus odradjeno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Januar 21, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Nema druze ostecenja druze to je samo odsjaj ....uvelicaj i videces da ne postoji nacin da bude takvo ostecenje u vidu kao neke fleke...saljem slike sutra...al pravo da ti kazem 180 e ni lud ne bi dao ni za kakvo sediste( bez uvrede )...brate moj pa to nije normalno...znam za Bobana i nekad su sedista bila puno jefinija kod njega a sad su cene astronomske i ja licno nikad ne bih dao 180+ e za sediste... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Januar 21, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma zasto bih se ljutio, i ti i ja trazimo resenje nasih problema sedalnih... Uz udobnost veoma mi je bitna estetika tako da ako primetis nedostatke ne moras vreme trositi na mene. Hvala, pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 22, 2019 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, bikerboyz je napisao: Da imam original bakster sediste kupio sam tako sa motorom ali meni je ovo blizu pa mi smeta...mozda bi tebi odgovaralo...slikaj mi ako mozes sediste malo blize...ja sam na poslu trenutno ako hoces mozemo da se menjamo....poslacu ti ja slike na viber Jbm mu misa, ala mu je legao ovaj tamni top auspuha... Skidam kapu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 22, 2019 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Januar 22, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, SHOKLA je napisao: Jbm mu misa, ala mu je legao ovaj tamni top auspuha... Skidam kapu! Da to sam uradio u Dragonu iz Ade...full karbon...pretereno se cuje a jos lepse izgleda....zao mi je samo sto ne moze i ova cev u crno da se ofarba nekako...ima na aliju ona ukrasna imitacija karbona sto se kaci na top.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 22, 2019 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan @bikerboyz Mozes li i ti izmeriti deo sedista kao i kolega N.F.S. a u toku dana cu i ja premeriti na svom motoru, pa da uporedimo dimenzije? I, ako moze i koja fotografije tvog sedista bez kacige, rukavica, jakni, pojaseva... preko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Januar 22, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, SHOKLA je napisao: @bikerboyz Mozes li i ti izmeriti deo sedista kao i kolega N.F.S. a u toku dana cu i ja premeriti na svom motoru, pa da uporedimo dimenzije? I, ako moze i koja fotografije tvog sedista bez kacige, rukavica, jakni, pojaseva... preko? Ja merih do plavog paspula... Jos 2cm je "jastuce" napred... Znaci 35cm od kraja sedista do naslona... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 22, 2019 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, N.F.S. je napisao: Ja merih do plavog paspula... Jos 2cm je "jastuce" napred... Znaci 35cm od kraja sedista do naslona... Da, tako cu i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Januar 22, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, SHOKLA je napisao: @bikerboyz Mozes li i ti izmeriti deo sedista kao i kolega N.F.S. a u toku dana cu i ja premeriti na svom motoru, pa da uporedimo dimenzije? I, ako moze i koja fotografije tvog sedista bez kacige, rukavica, jakni, pojaseva... preko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Januar 22, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sediste, naslon na mestu gde je i moj.... Sretnu potragu zelim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Januar 22, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: Ja merih do plavog paspula... Jos 2cm je "jastuce" napred... Znaci 35cm od kraja sedista do naslona... Ko se ovo zbunio? "Paspul" je ovo plavo na sedistu, traka koja predvaja sediste vozaca i suvozaca... Od te trake ima jos 2cm sundjera napred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Januar 23, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bih mogao da dobijem za ovo sediste...svi kazu da mogu da dobijem dobru cenu al ne znam ni koliko da trazim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Januar 23, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Corbin I Bagster su poznata imena... oko 300e novo.. Za nase standarde puno ali u normalnom svetu cetvrtina plate... Nema puno ovih Cetova ovde, a ovi koji se voze vecinom su preradili svoja sedista zbog ne udobnosti fabrickog... Prodaja teska koju god cenu da stavis.Rekonstrukcija po tvojim prohtevima je ono pravo, imas vrh sediste, brendirano I od dobrog materijala uradjeno...Sent from my Z10 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...