Dragisagilegiska 0 Napisano Januar 12, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Mz es 150\1 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao pisem u vezi mz es 150/1 neko vreme sam ga vozio po snegu i nestalo mi je gorivo i kad sam sipao gorivo i pokusao da upalim samo se javi radi 2-3 sec i ugasi se i presisava izbacuje gorivo na auspuh cistio sam svecicu 10tak puta i isto dali je mozda upitanju jača mesavina posto sam napravio 2l sa uljem za 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 12, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Dragisagilegiska je napisao: posto sam napravio 2l sa uljem za 3 Šta si napravio 2 l sa uljem za 3 ( čega tri ) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 12, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 50% pojačao doZu mešavine. Sipao je ulja u 2L benzina koliko bi normalno sipao da je 3L u pitanju. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 12, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Posledica ne selektivnog druzenja kao i ličnog otvorenog stava prema svima da ih saslušam. I onda se zadesis u nekoj birtiji gde si zaglavio preko noći i slušaš nekoga ... ‘rrrazummmes štaa ti govorrimm..?’ i pogledom kao da mi je pre toga upravo izrekao tajnu svetog grala. Uvek ću se rado sećati tih momenata u ovom trenutno jako monotonom životu. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Januar 12, 2019 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle si ti Auslander?Vidim da ti nesto Valjevo smeta,sta je u pitanju?Frustracije neke iz mladosti ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 12, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Ausländer Jesu` iz Sarajeva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 12, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa ok...Znam neke iz SA sto su u Valjevu, tj. bili, a jesu li jos ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 12, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Maa, suti loodilooo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragisagilegiska 0 Napisano Januar 14, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Mz es 150\1 Prijavi odgovor kao problematičan Rešio sam problem Pukli su klip i stublina.. Tražim uzrok.. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...